SPONSORLU

Yeni Fikirlerle Geleceğe İz Bırakmak için Başvurular Başladı!

ODTÜ ve ODTÜ TEKNOKENT tarafından organize edilen, Türkiye’nin ilk ve en başarılı girişim hızlandırma programı Yeni Fikirler Yeni İşler’in (YFYİ) 2019 yılı başvuru dönemi başladı. YFYİ başvuruları 22 Ağustos’a kadar devam edecek.
Yeni Fikirlerle Geleceğe İz Bırakmak için Başvurular Başladı!

ODTÜ ve ODTÜ TEKNOKENT tarafından düzenlenen “Yeni Fikirler Yeni İşler”in, 2019 yılı için başvuru dönemi başladı. 15 yıldır Türkiye’nin birçok yerindeki girişimcilere iş fikirlerini gerçekleştirme imkanı sunan “Yeni Fikirler Yeni İşler” girişim hızlandırma programı, hem henüz fikir aşamasındaki girişimcilere hem de yolun başında olan şirketlere iş fikirlerini geliştirmeleri için destek oluyor. YFYİ’ye başvurmak isteyen girişimcilerin 22 Ağustos 2019, saat 24.00’e kadar yfyi.com adresini ziyaret ederek başvuru formunu doldurmaları gerekiyor.

YFYİ girişim hızlandırma programında değerlendirmeye alınan ve başarılı görülen projeler Demo Günü’ne kadar pek çok farklı konunun işleneceği eğitimlere katılacaklar. Ayrıca YFYİ Hızlandırma Programı kapsamında yoğun mentorluk desteği alacaklar.

YFYİ’den başarıyla mezun olan girişimler, YFYİ işbirliği kuruluşlarından çekirdek sermaye desteği, ODTÜ TEKNOKENT Kuluçka Merkezi’nde ofis imkanı ve YFYİ’nin partnerlerinden ve geniş iletişim ağından faydalanarak ilk müşterisine ulaşma ve hatta yatırım alma şansı elde edecek.

YFYİ Girişim Hızlandırma Programı iş ortakları demo günü önceliklendirdikleri alanlar başta olmak üzere başarılı buldukları girişimcilere çekirdek sermaye desteği sağlayacak.

200’ün üzerinde teknoloji tabanlı şirketin kurulmasına, 1000 den fazla istihdamın yaratılmasına, girişimcilerinin önemli başarılara imza atarak önemli kuruluşlardan yatırımlar almalarına ve ürünlerini uluslararası pazarlarda satmalarına katkı sağlayan YFYİ bu yıl 15. yılını kutluyor.

Geçen yıllarda olduğu gibi bu sene de hem fikir aşamasındaki girişimlere hem de ticarileşmede sorun yaşayan başlangıç aşaması şirketlerine destek olan YFYİ girişim hızlandırma programında değerlendirmeye alınan ve başarılı bulunan girişimciler, Kasım ayında gerçekleştirilecek olan “Demo Günü”nde iş fikirlerini ilgili taraflarla paylaşma şansı yakalayacaklar.

Başvuru ve detaylı bilgi için: yfyi.com

#izbırak , #yfyi2019

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.