Webrazzi Summit 2019'un ilk tur konuşmacıları belli oldu!

Her yıl olduğu gibi 2019 yılında da hem internet hem de girişimcilik ekosistemini buluşturacak olan Webrazzi Summit 2019, 23 Ekim 2019 tarihinde Wyndham Grand İstanbul Levent'te düzenlenecek.
Webrazzi Summit 2019'un ilk tur konuşmacıları belli oldu!

Türkiye'nin en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit 2019'un ilk tur konuşmacıları belli oldu. Her yıl olduğu gibi 2019 yılında da hem internet hem de girişimcilik ekosistemini buluşturacak olan Webrazzi Summit 2019, 23 Ekim 2019 tarihinde Wyndham Grand İstanbul Levent'te düzenlenecek.

Dijital pazarlama, blockchain, e-ticaret, yatırım ekosistemi, hızlı tüketim gibi birçok konu başlığının ele alınacağı konferansımızda sektörün önde gelen isimleri yer alacak. Bu haberimizde ise Webrazzi Summit 2019'un kesinleşen ilk tur konuşmacılarını sizlere aktaracağız. Elbette önümüzdeki günlerde yoğun şekilde konuşmacılarımızı sizlerle paylaşmaya devam edeceğimizi de belirtelim. Ayrıca Startup Lounge ve girişim yarışmamız Webrazzi Arena gibi iki büyük etkinlik daha barındıran Webrazzi Summit 2019’a katılmak için hemen şimdi bilet satın alabileceğinizi de hatırlatalım.

Birbirinden değerli konuşmacıları ağırlayacağımız Webrazzi Summit 2019'un ilk tur konuşmacılarını aşağıda bulabilirsiniz.

4129Grey CEO'su Alemşah Öztürk, Appsilon kurucu ortağı Buğra Kuloğlu, Earlybird partner'ı Cem Sertoğlu, İnventram CEO'su Cem Soysal, Leo App kurucu ortağı Dana Loberg, DO Venture Partners kurucusu Duygu Öktem, Wirecard CEO'su Dündar Özdemir, Mynet kurucusu Emre Kurttepeli, 500 İstanbul partner'ı Enis Hulli, Naturansa kurucusu Esra Serbes, Philip Morris/Sabancı CEO'su Filiz Yavuz Diren, Turkven Direktörü Göktekin Dinçerler, melek yatırımcı Hande Enes, Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, Baker & McKenzie LLP partner'ı Lothar Determann, 500 İstanbul partner'ı Rina Onur, Leo App kurucu ortağı Şahin Boydaş, Vinci Yatırım Komitesi Başkanı Şelale Zaim Gorton ve ODTÜ Teknokent CEO'su Serdar Alemdar.

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

 

Platin Sponsorlar

 

Altın Sponsorlar

   

Gümüş Sponsor

Medya Sponsorları

  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.