Yeni nesil, vadesiz hesap yerine ön ödemeli kartları tercih ediyor

Giderek artan sayıda Y jenerasyonu, hesapların veya banka kartlarının kontrol edilmesi gibi geleneksel finansal ürünler yerine ön ödemeli kartlara yöneliyor.
Yeni nesil, vadesiz hesap yerine ön ödemeli kartları tercih ediyor

İster banka müşterisi olsun, ister olmasın ABD'li kullanıcıların % 25'i tarihsel olarak ön ödemeli kartlar için birincil müşteri segmentini oluşturmuştur. Ancak B&C Media tarafından yapılan araştırmalara göre son zamanlarda, giderek artan sayıda ABD'li Y jenerasyonu, hesapların veya banka kartlarının kontrol edilmesi gibi geleneksel finansal ürünler yerine ön ödemeli kartlara yöneldiğini söyleyebiliriz. Bu neslin, tekliflerini etkili bir şekilde genişletebilecek ve güncelleyebilecek ön ödemeli sağlayıcılar için büyük bir müşteri kazanımı ve hacim fırsatı sunduğu ise aşikar.

Araştırma, ön ödemeli hizmet sağlayıcıların bazlarını büyütmeye çalışırken nelere odaklanmaları gerektiğine dair fikir veriyor. Ön ödemeli kartlar için genişleyen kullanım durumları, geleneksel finansal servislere diğer nesillere göre daha az ilgi duyan veya güvenebilecek olan millennial nesli için cazip diyebiliriz. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.