Personel takibi konusunda yazılım çözümü Idenfit kullanıma açıldı. Idenfit projesi, zaman yönetimi konusunda kullanıcılara yardımcı olurken, sistem bulut altyapısında çalıştırılıyor. Böylelikle kullanıcılar, istedikleri zaman internet bağlantılarının olduğu her yerden sistemlerine ulaşabiliyor ve sistemlerini yönetebiliyorlar. Kısacası Idenfit, şirketlerin personellerini ve genel olarak iş güçlerini kolay ve güvenli bir şekilde tanımlamalarına, izlemelerine ve yönetmelerine olanak sağlayan bir bulut platform olarak hizmet veriyor.
KOBİ’lerden fabrikalara birçok büyüklükteki iş yerleri için çözümler üreten Idenfit, modüller kullanıcının ihtiyacına bağlı olarak ayrı ayrı kullanılabildiği gibi bütünleşik olarak ya da birkaç modül birlikte de kullanılabiliyor. Idenfit'in modülleri, insan kaynakları yönetimi, işgücü yönetimi ve tanımlama & geçiş yönetimi olarak üç ana başlıkta toplanıyor.
İnsan kaynakları uzmanları tarafından oluşturulan İK modülü ile çalışanlara ait tüm özlük bilgileri, zimmet bilgileri, performans, eğitim, sağlık ve döküman bilgilerine ulaşılabiliyor ve çalışanlar ile ilgili tüm süreçler yönetilebiliyor. İK modülü, çalışanın iş yerine adımını attığı ilk günden, çıkış yaptığı güne kadarki tüm dataları barındırıyor.
İşgücü yönetiminde farklı modüller
Idenfit ile işgücü yönetiminde ayrı ayrı modüller geliştirildiğini de belirtelim. Zaman yönetimi, denetim modülü, izin yönetimi, görev modülü, performans yönetimi, güvenlik yönetimi ve push to talk diye adlandırdığımız konuşma modülü ise bunlardan birkaçı.
Zaman yönetimi, çalışanların tanımlanması ve işe giriş-çıkış kayıtlarının tutulması için tasarlanmış bulut tabanlı bir sistem. Denetim modülü ise yapılan görevlerin esnek soru tipleri ile puanlama veya evet-hayır cevapları üzerinden değerlendirildiği modül olarak karşımıza çıkıyor. İzin yönetiminde, izin süreçleri tek tıka indirgeniyor. Idenfit görev modülü ise çalışanların anlık, rutin ve sürekli görevlendirmeler ile takip edilebildiği, yönetilebildiği ve raporlanabildiği bulut tabanlı bir sistem olarak hizmet veriyor. Bununla birlikte denetim modülünde, yapılan görevlerin esnek soru tipleri ile puanlamaları yapılıyor veya bu görevler, evet-hayır cevapları üzerinden değerlendiriliyor. Güvenlik modülü, sürekli olarak kontrol edilmesi gereken güvenlik noktalarını denetlemeye olanak sağlıyor. Push to talk modülü ise ekip üyelerinin gerekli durumlarda birbirleri ile iletişim halinde olabilmelerine yardımcı oluyor.
Şirketlerin güvenliği için tasarlanan tanımlama ve geçiş sistemleri ise ziyaretçi kaydı, demirbaş takibi, bina erişim kontrolleri, şirket araçları takip sistemleri ile komple bir tesis güvenliği sağlıyor. Bunu yaparken de biyometrik, RFID ve optik kimlikler ile tanımlama ve geçiş kontrolü sağlıyor.
İlk Yorumu yazmak ister misiniz?
Yorum Yazmak için Giriş Yap