The Social Network filminin yıldızı Jesse Eisenberg Facebook'u neden sildiğini açıkladı

Jesse Eisenberg verlerinin güvenliği için Facebook'a kaydolduktan 10 dakika sonra uygulamayı sildiğini söyledi.
The Social Network filminin yıldızı Jesse Eisenberg Facebook'u neden sildiğini açıkladı

Chris Kornelis ile yaptığı bir röportajda özel hayatının detaylarını paylaşan Jesse Eisenberg, aynı zamanda Facebook gibi sosyal ağlardan neden uzak durduğunu da açıkladı.

Normalde sosyal medya uygulamalarını kullanmadığını söyleyen Eisenberg, The Social Network filminin provaları esnasında sahte bir isimle 10 dakikalığına Facebook'a kaydolduğunu belirtti. Oynadığı karakterin ortaya çıkardığı ürünü bilmemenin sorumsuzca olacağını düşünen Eisenberg'e 10 dakikalık sürenin ürünü tanımak için yettiğini söyleyebiliriz. 

Kayıt olmasının ardından Facebook'tan arkadaş önerisinde bulunan otomatik bir e-posta aldığını söyleyen Eisenberg, uygulamaya takma bir isimle kayıt olmasına rağmen Facebook'un kardeşinin lisedeki en yakın arkadaşını önerdiğini belirtti. 

Eisenberg, bu olayın ardından Facebook'a daha fazla bilgi vermek istemediği için uygulamayı kaldırdığını söyledi. 

Röportajda ailesiyle birlikte sürekli seyahat halinde olduğunu anlatan Eisenberg, kullandığı uygulamalardan ve dinlediği podcastlerden de bahsetti. 52 günde bir kan bağışı yaptığını söyleyen Eisenberg, bu nedenle sıklıkla Blood Donor American Red Cross uygulamasını kullandığını belirtti. 

Sürekli seyahat halinde oldukları için farklı şehirlerde farklı park yerleri bulmak zorunda olduklarını hatırlatan Eisenberg, bu iş için SpotHero uygulamasını kullandığını söyledi. Seyahat ettikleri yeni şehirlerde sıklıkla bisiklet kullandığını da aktaran Eisenberg bisiklet paylaşım uygulaması Citi Bike'ı tercih ettiğini belirtti. Bu arada NBA uygulaması da Eisenberg'in favorileri arasında yer alıyor. Eisenberg'in en sevdiği podcast ise Mike Pesca'nın sunduğu The Gist. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.