Hepsiburada ve B2CDirect iş birliği ile Çinli satıcılar Türkiye pazarına açıldı

Türkiye'nin önemli e-ticaret platformlarından Hepsiburada, B2CDirect ile yaptığı iş birliği sonrasında Çinli satıcıları Türkiye pazarına entegre etti.
Hepsiburada ve B2CDirect iş birliği ile Çinli satıcılar Türkiye pazarına açıldı

Türkiye'nin önemli e-ticaret platformlarından Hepsiburada, B2CDirect ile yaptığı iş birliği sonrasında Çinli satıcıları Türkiye pazarına entegre etti. Hepsiburada Yurt Dışı ile yurt dışından gelen ürünlere hiçbir şekilde kargo ücreti ödemediğinizi belirtelim. Ayrıca yine Türkiye dışından gelen ürünlerin gümrük işlemleri de Hepsiburada tarafından kullanıcı adına tamamlanıyor.

Gümrük işlemleri Hepsiburada'dan 

Gümrük bedeli sepette hesaplanıp tüm gümrük işlemleri Hepsiburada iş ortakları tarafından gerçekleştiriliyor. Kısacası ürünler gümrükte takıldı derdi kalmıyor. Vergi, yüzde 100 net sepette hesaplanıyor ve kullanıcı ekstra problemlerle uğraşmadan ürününe kavuşuyor. Başlangıç için teslimat süresi 15 iş günü olarak hedeflenmiş olsa da eylül ayına kadar bu sürenin 10 iş gününe çekileceğini belirtelim. Hatta cüzi ücretli garantili 7 iş günü ekspres teslimat seçeneği de platformda ekstra bir alternatif olarak sunulacak.

Yeni hizmet ile https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/hepsi-yurt-disindan sayfasına gidilerek Türkiye’de bulunmayan ürünleri incelemek mümkün. Ayrıca Hepsiburada platformundaki herhangi bir ürün detay sayfasında görülebilen hepsiyurtdışından etiketiyle de yurt dışından sipariş edilebilecek ürünler kolayca ayrıştırılabiliyor. Beğenilen ürünler sepete eklendiğinde az önce belirttiğimiz gibi gümrük vergisi otomatik olarak hesaplanıyor ve yurt dışından gelecek ürünler için ekstra bir kargo ücreti ödenmiyor.

Şimdiye kadar en çok talep gören ürünler neler oldu?

Hepsiburada, henüz platform üzerinde çok yeni sunulan hepsiyurtdışından’da en çok talep gören ürünleri paylaştı. Yapılan açıklamaya göre, yurtdışından en çok talep gören ürünler telefon aksesuarları, saat, gözlük gibi aksesuarlar ve makyaj ürünleri, hayatı kolaylaştıran ev, mutfak ve banyo gereçleri olarak sıralandı.

 

B2CDirect'in ürünü olan GOB2C, e-ihracat için özel olarak geliştirilmiş, uçtan uca tüm ihtiyaçları karşılayan bir çözüm olarak hizmet veriyor. Kısacası e-ihracatın tek bir yerden yönetilmesini sağlıyor. Hepsiburada ve B2CDirect iş birliğinin GOB2C altındaki yeni çözümlerden biri olduğunu da belirtelim. 

Hepsiburada'da satılan yurt dışı ürünlerini buradan görebilirsiniz. Ayrıca Hepsiburada'da dolanırken bir ürünün üzerinde "Yurt Dışından" yazıyorsa o ürünün Türkiye dışından geldiğini de söyleyebiliriz. Ayrıca gümrük işlemleri için TC Kimlik Numarası'nın doğru girilmesi gerektiğini de belirtelim. Aksi takdirde ürünlerin teslim edilmesi mümkün olmuyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.