BRAND SPEAK

MindBehind ile Whatsapp Business API ve Chatbot Kullanmak Sandığınızdan da Basit

MindBehind altyapısını kullanan markalar, WhatsApp Business API üzerinden gelen soru ve talepleri Chatbot ya da destek ekipleri aracılığıyla cevaplayabiliyorlar.
MindBehind ile Whatsapp Business API ve Chatbot Kullanmak Sandığınızdan da  Basit

Büyük ve orta ölçekli işletmeler için mesajlaşma çözümü sunun WhatsApp Business API, markaların hedef kitlelerine ulaşmasını kolaylaştırmanın yanı sıra kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşımayı hedefleyen markalar için de popüler iletişim kanallarından biri haline geldi.

Değişen iletişim alışkanlıklarıyla beraber tüketiciler markalardan hızlı ve güvenilir cevaplar almak istiyor. Bunun için de birçok marka WhatsApp Business API ve Chatbot entegrasyonu gerçekleştirerek tüketicilerin bu taleplerini gerçekleştiriyor. Türkiye’de Budget ve birçok marka MindBehind altyapısını kullanarak WhatsApp Business API üzerinden müşterilerine hizmet veriyor. Tüketiciler, telefonlarına herhangi bir uygulama indirmeden, kurulum yapmadan, form doldurmadan yalnızca markanın WhatsApp numarasını ekleyerek daha hızlı, güvenilir ve samimi bir deneyim ile işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.

MindBehind altyapısını kullanan markalar, WhatsApp Business API üzerinden gelen soru ve talepleri Chatbot ya da destek ekipleri aracılığıyla cevaplayabiliyorlar. MindBehind platformu üzerinden gelen mesaj sayısını, kapanan mesaj sayısını, müşteri temsilcilerinin performanslarını, bekleyen mesajları ve daha fazlasını görebiliyorlar. Ayrıca, aynı platform üzerinden raporlama ve ölçümleme de yapılabiliyor. WhatsApp Business API için numara onayı almanızın ardından çok kısa bir süre içerisinde platformumuzu kullanarak müşterilerinize hizmet vermeye başlayabilirsiniz

Müşterileriniz ile olan ilişkilerinizi güçlendirmek için yapay zekâ uygulamalarından biri olan chatbot uygulamalarını Whatsapp Business API ile birlikte kullanarak siz de geleceği yakalayın!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.