Tüm banka hesaplarınızı ve finansal hareketlerinizi tek bir uygulamada toplayan girişim: Finstant

Kaan Verdioğlu ve Didar Aslan tarafından 2018 yılının Aralık ayında kurulan Finstant, şu an için 5 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.
Tüm banka hesaplarınızı ve finansal hareketlerinizi tek bir uygulamada toplayan girişim: Finstant

Firmaların tüm bankalarda bulunan anlık bakiye, hesap hareketleri, e-dekont ve pos hareketlerini tek bir uygulamadan takip etmesine olanak tanıyan bir girişim olarak karşımıza çıkan Finstant, geçtiğimiz Mayıs ayında kullanıma sunuldu. Kaan Verdioğlu ve Didar Aslan tarafından 2018 yılının Aralık ayında kurulan Finstant, şu an için 5 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.

Yaklaşık 5 ay içinde geliştirilen Finstant, tüm bankalarda bulunan anlık bakiye, hesap hareketleri, e-dekont ve pos hareketlerinin raporlamasını ve otomatik olarak muhasebeleştirilmesini sağlayan bir uygulama olarak hizmet veriyor.

API Entegrasyonu, Grup Firma Yönetimi, Mobil Uygulama ve Apple Watch desteği gibi önemli özellikler sunan Finstant, ülkemizin önde gelen 19 bankası ile entegre bir şekilde çalışıyor. Webrazzi okuyucularının yakından tanıyacağı  Kobaküs ve Bulut Tahsilat girişimleri ile rakip konumda olan Finstant, muhasebeleştirme verilerinde yüzde 90'ın üzerinde bir eşleşme ve başarı hedefleyerek rakiplerinin önüne geçmeyi planlıyor.

Nisan ayında Lonca'nın 3. dönem girişimlerinden biri olarak başarıyla mezun olan ve 11 girişim arasında Temmuz ayı içinde KT portföy ile yatırım görüşmesine girecek 2 girişimden biri olarak da seçilen Finstant, şu ana kadar herhangi bir yatırım almadı.

Aylık ve yıllık abonelik olarak hesap hareketi bazında bir gelir modeli oluşturan Finstant, 250 TL'den başlayan ve 1100 TL'ye kadar çıkan paketlere sahip durumda. Müşteri sayılarını önümüzdeki Aralık ayının sonuna kadar 100'e çıkarmayı hedefleyen Finstant, gelecekte SaaS modeli ile yurt dışına açılmayı da planlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.