Globalde Cleanzy adıyla hizmet veren Mutlubiev, 2,1 milyon dolar yatırım aldı

2018'in ekim ayında Collective Spark'tan yatırım alan Mutlubiev, Maxis Yenilikçi Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ve eski yatırımcısı Collective Spark'tan 2,1 milyon dolar yatırım aldı.
Globalde Cleanzy adıyla hizmet veren Mutlubiev, 2,1 milyon dolar yatırım aldı

2018'in ekim ayında Collective Spark'tan yatırım alan Mutlubiev, Maxis Yenilikçi Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ve eski yatırımcısı Collective Spark'tan 2,1 milyon dolar yatırım aldı.  Türkiye İş Bankası’nın girişimcilik ekosistemine sağladığı sürdürülebilir desteğin en yeni yatırım halkası olan Maxis Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş.’nin kurduğu Yenilikçi Girişim Sermayesi Yatırım Fonu bu yatırım turuna 850 bin dolarla katıldığı.

Mutlubiev'in yeni yatırımla birlikte aldığı toplam yatırım miktarını 4,5 milyon dolara çıkardı. İspanya ve İtalya'da da Cleanzy adıyla hizmet veren Mutlubiev, aldığı yatırımı hizmetini daha da genişletmek için kullanacağını açıkladı. 

Ev ve iş yerleri için profesyonel temizlik hizmetleri sunan Mutlubiev, Türkiye'de İstanbul, İzmir ve Ankara ile İspanya'da Barcelona ve Madrid'de, İtalya'da ise Milano, Torino, Firenze ve Bologno'da faaliyet gösteriyor. 

Abonelik sistemi ve mobil uygulamaları sayesinde işleyişini tamamen otomatik bir hale getiren Mutlubiev, temizlik hizmetini verecek olan personellere de kolaylıklar sağlıyor. Temizlik personelleri uygulama sayesinde işleri görebiliyor, sahiplenebiliyor ve puanlarını görüp kazançlarını hesaplayabiliyorlar. Temizlik siparişi veren kullanıcılar ise uygulama üzerinden temizlik personelinin konumunu harita üzerinden takip görebiliyor ve giriş - çıkış saatlerini de kontrol edebiliyor.

Dilerseniz Mutlubiev uygulamasına Android için buradan, iOS için ise buradan ulaşabilirsiniz. İspanya ve İtalya için de Cleanzy'nin web sitesine göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.