Amazon, yeni bir Yüzüklerin Efendisi oyunu geliştiriyor

Leyou ortaklığıyla yeni bir Yüzüklerin Efendisi oyunu tasarladığını duyuran Amazon Game Studios, Tolkien hayranlarını daha önce hiç göremedikleri topraklarla, insanlarla ve yaratıklarla tanıştıracak.
Amazon, yeni bir Yüzüklerin Efendisi oyunu geliştiriyor

Amazon Game Studios, Leyou ile işbirliğine giderek yeni bir Yüzüklerin Efendisi oyunu tasarladığını duyurdu. Kullanıcılar, birden fazla oyuncunun dahil olabildiği bu yeni oyuna hem PC'de hem de oyun konsolları üzerinden erişebilecek.  

Hatırlarsanız Leyou'nun sahibi olduğu Athlon Games geçtiğimiz yıl oyunun ismini gündeme getirmişti. Ancak o dönemde oyunun geliştirici ortağının adı açıklanmamıştı. Bu yeni duyuruyla birlikte bahsedilen gizemli ortağın Amazon Game Studios olduğu ortaya çıktı.

Athlon Games geçen yıl yaptığı duyuruda oyunun konusunda da bahsedildiğini hatırlatalım. Oyun, Yüzüklerin Efendisi'nin geçtiği dönemden çok daha önceki bir zaman diliminde geçiyor. Athlon Games'in açıklamasına göre Tolkien hayranları oyunda, daha önce hiç göremedikleri toprakları, insanları ve yaratıkları keşfedecek.  

Oyunda yer alan zaman diliminin, Amazon'un hazırlanmakta olan Yüzüklerin Efendisi TV dizisiyle benzer olması ise dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan Amazon, TV dizisinin ve oyunun birbirinden ayrı olarak geliştirildiğini ve projelerin birbiriyle ilişkili olmadığını dile getirdi. 

Şimdilik Amazon oyunu ne zaman ve hangi konsollarda yayınlayacağını açıklamış değil. Ancak ilerleyen dönemde yaşanan gelişmeleri size aktarmaya devam edeceğiz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.