Edis ve Büşra Develi, Yemeksepeti kullanıcılarının kuryesi olacak

Online yemek siparişi platformu Yemeksepeti, şarkıcı Edis ve oyuncu Büşra Develi ile iş birliği yaptığı #AcıktırBeni kampanyasını 9 Temmuz’da tanıttı.
Edis ve Büşra Develi, Yemeksepeti kullanıcılarının kuryesi olacak

Online yemek siparişi platformu Yemeksepeti, şarkıcı Edis ve oyuncu Büşra Develi ile iş birliği yaptığı #AcıktırBeni kampanyasını tanıttı. #AcıktırBeni kampanyasının eğlenceli ve esprili tarzıyla dikkat çeken reklam filminin de ilk kez gösterildiği lansman toplantısı, Yemeksepeti’nin ofisi Yemeksepeti Park’ta düzenlendi. Düzenlenen lansman toplantısında, Büşra Develi, Edis ve Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın, kampanya ile ilgili merak edilenleri aktardı.

9 Temmuz’da yayınlanmaya başlayan reklam filminde Yemeksepeti kuryesi olarak kameraların karşısına geçen ve hayranlarına #AcıktırBeni diyen sevilen ikili, kampanya kapsamında gerçekten Yemeksepeti kuryesi olacaklar. Sosyal medya üzerinden düzenlenecek yarışma sonrasında seçtikleri hayranlarına siparişlerini teslim ederek onlara şaşkınlık dolu anlar yaşatacaklar.

9-31 Temmuz tarihleri arasında devam edecek #AcıktırBeni kampanyası kapsamında; sevilen ikilinin hayranları, Yemeksepeti’nin sosyal medya hesaplarından Edis ve Büşra Develi’nin iştahını artıracak paylaşımlar yaparak kıyasıya bir yarışa girecekler. Kullanıcılar, Türkiye genelinde, Facebook, Twitter veya Instagram hesaplarından iştah açıcı bir yemek fotoğrafını veya videosunu #AcıktırBeni hashtag’i ile @yemeksepeti sayfasını etiketleyip paylaşarak yarışmaya katılabilecekler.

Edis ve Büşra Develi, 6 Yemeksepeti kullanıcısı için kuryelik yapacak ve bu kullanıcılarının siparişlerini sürpriz bir zamanda teslim edecekler. Ayrıca, bu şanslı isimlerden 2 kişi ise 18.250 TL değerinde 1 yıllık Yemeksepeti hediye çekine de sahip olacaklar. Kampanyanın detayları Yemeksepeti’nin sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebilecek.

Reklam filmini de aşağıdan izleyebilirsiniz.et

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.