Pazar yerlerinden satış yapan firmalar için sanal e-ticaret asistanı: AkıllıSatıcı

E-ticaret pazar yerlerinde satış yapan firmaların satışlarını artırmaları, rekabette öne geçebilmeleri için firmalara özel otomatik tavsiyeler veren bir sanal e-ticaret asistanı olan AkıllıSatıcı, yaklaşık 4 ay içinde geliştirildi.
Pazar yerlerinden satış yapan firmalar için sanal e-ticaret asistanı: AkıllıSatıcı

E-ticaret müşterilerini satın almaya daha hızlı yönlendirebilmek için ürün içeriğinde nelerin iyileştirilmesi gerektiğini söyleyen bir girişim olarak karşımıza çıkan AkıllıSatıcı, Serhat Çulhalık ve Mehmet Can Farsak tarafından kuruldu. 2019 yılının Ocak ayında kurulan girişim şu an için 4 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.

E-ticaret pazar yerlerinde satış yapan firmaların satışlarını artırmaları, rekabette öne geçebilmeleri için firmalara özel otomatik tavsiyeler veren bir sanal e-ticaret asistanı olan AkıllıSatıcı, yaklaşık 4 ay içinde geliştirildi. Kısacası satış yapan firmalar, AkıllıSatıcı ile akıllı stratejiler geliştirerek kârlılıklarından fedakarlık etmeden satışlarını artırabiliyor.

2 bini aşkın üyeye sahip

Firmaların reklam harcamalarından tasarruf etmelerini sağlamanın yanı sıra rakip firmaları yakından inceleyerek rekabette öne geçebilmek için neleri farklı yapması gerektiğini kullanıcısı ile paylaşan AkıllıSatıcı, 2 binden fazla üye e-ticaret firması tarafından kullanılıyor.

AkıllıSatıcı tarafından paylaşılan bilgilere göre son 1 ay içinde 1500'ü aşkın firma platforma üye oldu. Sellics, SellerApps ve Helium10 gibi rakiplere sahip olan AkıllıSatıcı, Türkiye’de e-ticaret pazar yerleri için geliştirilmiş entegrasyon yazılımlarını ve e-ticaret operasyonlarını otomatikleştirerek rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor.

14 günlük ücretsiz deneme süresi sunan AkıllıSatıcı, ekonomik, ticari ve kurumsal olmak üzere 3 farklı paket seçeneği sunuyor. Söz konusu paketlerin aylık olarak 39, 59 ve 109 TL fiyatlara sahip olduğunu da ekleyelim.

E-ticaret pazar yerlerinde satış yapan firmaların daha fazla satış yapmanın yolunun fiyatları düşürmek olmadığını, akıllı stratejilerle karlılıktan fedakarlık etmeden satışların artırılabileceğini e-ticaret sektörüne ispat etmeyi hedefleyen AkıllıSatıcı, şu anda sadece n11.com ve Gittigidiyor platformları için hizmet verse de ilerleyen dönemlerde diğer pazar yerleri için de hizmet vermeye başlayacak.

AkıllıSatıcı'nın gelecek hedefi ise Doğu Avrupa’daki pazar yerleri. Son olarak AkıllıSatıcı'nın girişim hızlandırma programı Fincube'ün ilk döneminden mezun olan 8 girişimden biri olduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.