Octopus.do: site prototiplendirme ve maliyet hesaplama aracı

Octopus.do üzerinde site haritanızı kolayca oluşturabilir ve proje maliyetlerini hızlıca hesaplayabilirsiniz.
Octopus.do: site prototiplendirme ve maliyet hesaplama aracı

Octopus.do, proje yöneticilerinin ve tasarımcıların site prototiplendirme ve maliyet hesaplama aşamalarında kullanabileceği bir araç olarak öne çıkıyor. Tarayıcı üzerinde çalışan Octopus.do'da oluşturuduğunuz çalışmaları kaybetmemeniz için bir hesap oluşturmanız gerekiyor.

Hesap oluşturduktan sonra Octopus.do'da projelerinizi görebildiğiniz panele yönlendiriyorsunuz. Bu alanda projelerinizi ismlendirebiliyor ve kolayca yönetebiliyorsunuz. yapılandırmaya hızlıca başlayabiliyorsunuz.

Projenize bir isim verdikten sonra oluşturacağınız web sitesinin prototiplendirmesine başlamanız mümkün. Octopus.do'nun çalışma prensibi ise oldukça basit. Sitede sunulan artı işaretlerine basarak prototipte kullanacağınız her bir sayfaya alt başlıklar ekleyebiliyor ve bu alt başlıklar için ayrı bölümler oluşturabiliyorsunuz.

Octopus.do proje prototiplendirmeyi kolaylaştırmanın yanı sıra oluşturduğunuz projenin maliyetini hesaplamanızı da sağlıyor. Her bir alt başlığa tasarım, yazılım, test ve proje yönetimi saat maliyetlerini tek tıkla ekleyebiliyorsunuz. 

Ayrıca hesap paneli üzerinde yer alan filtreleri kullanarak TL de dahil olmak üzere farklı para birimlerini seçebiliyor ve vergilendirme kısmını değiştirebiliyorsunuz. 

Projenin prototiplendirme ve hesaplama aşamaları tamamlandığında projeyi bilgisayarınıza indirebileceğinizi de söyleyelim. Aynı şekilde projeyi ekip üyeleriyle okunabilir ya da düzenlenebilir formatlarda link olarak da paylaşabiliyorsunuz. 

Octopus.do'nun tek bir amaca hizmet eden basit bir ürün olması, kullanım oranının ilerleyen dönemde artış göstermesini sağlayabilir. Şimdilik tek bir proje için ücretsiz olarak sunulan aracın, aylık 8 dolar, 32 dolar ve 96 dolar olmak üzere birbirinden farklı kapsama sahip abonelik paketleri mevcut. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.