Fibaemeklilik'ten sanal asistan: Fibaro

Fibaemeklilik, yapay zeka destekli sanal asistanı olan Fibaro'yu kullanıma sundu.
Fibaemeklilik'ten sanal asistan: Fibaro

2018 yılının Eylül ayında EvdekiBakıcım ile Fibaemeklilik'in çocukların geleceğini güvence altına almayı hedefleyen Mutlak Eğitim Sigortası için iş birliğine gittiğini sizlere aktarmıştık. Bugün ise farklı bir haber ile karşımıza çıkan Fibaemeklilik, sanal asistanı olan Fibaro'yu kullanıma sundu.

Yenilenen Fibaemeklilik.com.tr web sitesi artık kullanıcıları Fibaro sanal asistanı ile karşılayacak. Yapay zeka teknolojisi ile geliştirilen bir chatbot olan Fibaro, hem müşterilerin sorularına cevap verme hem de istedikleri işlemi yapma gibi özelliklere sahip.

Fibaemeklilik'in paylaştığı bilgilere göre öğrendikçe gelişen bir chatbot olan Fibaro, bireysel emeklilik, hayat sigortası ve sağlık sigortası ile ilgili sorularınıza yanıtlayabiliyor. Fibaro'nun BES bilgilerinizi görüntüleme, katkı payı değiştirme, fon dağılım değişikliği, ödeme aracı değişikliği ve iletişim bilgileri değişikliği gibi işlemlerinizi gerçekleştirebileceğini de ekleyelim.

Fibaro sayesinde kişisel bilgilerinizi güncelleyebilmenin yanı sıra, geçmiş dönem BES ödemelerinizi dakikalar içinde hızlıca tamamlayabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.