Mobil web sitelerinin içeriklerini AMP Story formatına çeviren servis: Storyim

Mobil web sitelerinin içeriklerini otomatik olarak AMP Story formatına çeviren Storyim, reklam verenler için yeni bir reklam alanı oluşturuyor.
Mobil web sitelerinin içeriklerini AMP Story formatına çeviren servis: Storyim

Mobil web sitelerinin içeriklerini otomatik olarak AMP Story formatına çeviren Storyim, reklam verenler için yeni bir reklam alanı oluşturuyor. EO Tech Media firmasının bir ürünü olan Storyim, şu an için 6 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor. 2017 yılının Temmuz ayında Burak Dinçer, Kazım Dinçer, Umur Dinçer ve Fikret Dinçer tarafından kurulan EO Tech Media, bugüne kadar 63 marka ile 400’ü aşkın kampanya yaptı.

AMP teknolojisinin mobil web sitelerinin performanslarını yukarı çektiğini ve kullanıcıların sosyal medya mecralarından aşina oldukları Story içeriklerini tüketmeye alıştıklarını hatırlatalım.

Storyim reklam modelinin doğmasına en büyük etkeni de AMP ve Story içeriklerinin her geçen gün daha popüler bir hale gelmesi. Değişen kullanıcı trendleriyle birlikte Storyim, kullanıcı deneyimini ön planda tutarak, içeriklerin tüketimini kolaylaştırmayı hedefliyor.

Yaklaşık 4 ay içinde geliştirilen Storyim, 20 Mayıs tarihinde kullanıma sunuldu. Aktif olduğu ilk yayıncı ağına, 10 gün içinde yüzde 14 ila 26 ek trafik sağlayan Storyim, sitede kalma süresini ise yüzde 9,6 artırdı. Paylaşılan bilgilere göre kullanıcılar ortalama olarak 7,5 hikaye izliyor. 

Kullanıcıların Storyim içindeki Bounce Rate oranı ise yalnızca yüzde 1,5. Pazarda Storyim ürünü ile mobile web story reklam alanı sunan bir dijital reklam teknolojisi şirketi olma hedefi ile yola çıkan Storyim, şu an için herhangi bir yatırım almadı. Advancenative ve standart reklam alanı çözümleri ile CPC, CPM metrikleriyle, Storyim’de ise CPM ile kullanıcılarından ücret talep eden Storyim, en kısa zamanda Avrupa ve Orta doğu pazarlarına açılmayı planlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.