Netflix'in gelecek içeriklerini detaylı olarak gösteren platform: Soon On Netflix

Platformda, herhangi bir içeriğe tıkladığınızda da bir önceki sezonların ne zaman yayınlandığını, dizide yer alan oyuncuları ve benzer diğer içerikleri tek sayfada bulabiliyorsunuz. 
Netflix'in gelecek içeriklerini detaylı olarak gösteren platform: Soon On Netflix

Netflix'e hangi içeriklerin ne zaman geleceği, genellikle sosyal medya hesaplarımıza anında düşmüş oluyor. Ancak platform içinde bu konuda bir araştırma yapmak istediğimizde, nereye bakmamız gerektiğini tam olarak bilemiyoruz. Yine de Netflix'in Android uygulamasını bunun dışında tutmamız gerekiyor, zira Android uygulamasında yakında yayınlanacak uygulamalar için apaçık bir buton bulunuyor. 

Netflix izleyicisi bir geliştirici de aynı dertten muzdarip olacak ki "Soon On Netflix" adlı bir platformu hayata geçirmiş. Sadece web üzerinden kullanılabilen platforma göz atmak için herhangi bir üyelik gerekmediğini en baştan belirtelim. Soon On Netflix'in sitesine girdiğinizde ilk başta sizi o hafta yayınlanacak içerikler karşılıyor. Herhangi bir içeriğe tıkladığınızda da bir önceki sezonların ne zaman yayınlandığını, dizide yer alan oyuncuları ve benzer diğer içerikleri tek sayfada bulabiliyorsunuz. 

Soon On Netflix, temelde güzel bir platform olsa da pratikte biraz vasat kalabiliyor. Zira platformda sadece orijinal Netflix serileri yer alıyor. Diğer yapımlar ve filmler bulunmuyor. Bu da büyük bir eksiklik olarak karşımıza çıkıyor. Gelecek dönemde içerik genişletilir ve platformun mobil versiyonu da aktif edilirse hiç şüphesiz daha kullanışlı olacaktır. Ancak Soon On Netflix, bu haliyle de de gelecek sezonlar için uzun aramalar yapmak istemeyenlere kolaylık sağlıyor diyebiliriz.

Soon On Netflix'teki içeriklerin alındığı kaynak da IMDb benzeri bir site olan The Movie DB olarak karşımıza çıkıyor. Platforma yakın zamanda "hatırlatma" butonunun ekleneceğini de belirtelim. Böylelikle kullanıcılar izlemek istedikleri içerikleri anında yakalamış olacaklar. 

Sonuç olarak; Soon On Netflix'in müthiş bir uygulama olmadığını, ancak zamandan tasarruf sağladığını hatırlatalım. Platformu buradan inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.