QNB Finansbank, Kassa'ya 200 bin dolar yatırım yaptı

Fincube girişimleri arasında yer alan ve ilk olarak sizlere geçtiğimiz yılın Temmuz ayında aktardığımız Kassa girişimi yeni bir yatırım haberi ile karşımıza çıktı.
QNB Finansbank, Kassa'ya 200 bin dolar yatırım yaptı

Bu sabah QNB Finansbank'ın girişim hızlandırma programı olan Fincube'ün ilk döneminden mezun olan 8 girişimi sizlere aktarmıştık. Bu girişimler arasında yer alan ve ilk olarak sizlere geçtiğimiz yılın Temmuz ayında aktardığımız Kassa girişimi yeni bir yatırım haberi ile karşımıza çıktı.

Dün gerçekleşen Demo Day sunumu esnasında Qnb Finansbank'tan yeni bir yatırım aldığını duyuran Kassa ekibi, yatırımın finansal detayları ile ilgili ise herhangi bir açıklama yapmamıştı. Bugün Qnb Finansbank tarafından edindiğimiz bilgilere göre QNB Finansbank, Kassa'ya 200 bin dolar yatırım yaptı.

Hatırlatmak gerekirse kişiler arası masrafları tek platformda bölüştüren bir uygulama olmayı hedefleyen Kassa, ev, tatil, konser, iş gibi farklı farklı gruplar oluşturarak arkadaşlarınızla beraber yaptığınız tüm ortak harcamalarınızı ve borçlarınızı takip edebilmenize olanak sağlıyor.

Kişiden kişiye para transferi hizmeti sunacak

Şu an için Kassa içerisinde herhangi bir şekilde ödeme yapılmıyor. Bu durumu değiştirmek isteyen Kassa ekibi, platform içinden ödeme yapılabilmesi için çalışmalarına da başlamış durumda. Kısacası bir cüzdan haline gelmeyi de hedefleyen Kassa, kişiden kişiye para transferi yapılmasını sağlayarak Venmo benzeri bir hizmet sunacak. Kassa girişimi ve alınan yatırım ile ilgili detayları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.