4 bin ürün ve daha uygun fiyatla Getir'den yeni hizmet: Getirbüyük

Getiryemek hizmeti sonrası Getir ekibi şimdi de online market alışverişinde daha geniş ürün yelpazesiyle hizmet vereceği Getirbüyük hizmetini test etmeye başladı. 
4 bin ürün ve daha uygun fiyatla Getir'den yeni hizmet: Getirbüyük

Anında teslimat pazarının önemli oyuncularından biri olan Getir hizmet alanlarını geliştirmeye devam ediyor. Birbiri ardına yeniliklerini duyuran Getir bu yıl ikinci yeniliği ile karşımızda.

Yılın başında Yemeksepeti'ne rakip olarak geliştirilen Getiryemek hizmeti sonrası Getir ekibi şimdi de online market alışverişinde daha geniş ürün yelpazesiyle hizmet vereceği Getirbüyük hizmetini test etmeye başladı. 

Daha fazla ürün çeşidi, daha ucuz fiyat

Mobil uygulamalara gelen son güncellemeyle beraber yeni bir sekme olarak karşımıza çıkan "Getirbüyük" hizmeti şu anda Ataşehir bölgesinde hizmet veriyor. Bu bölgeyi pilot bölge seçen Getir, ürün çeşitliliğinde değişikliğe gidiyor. 4 bin çeşit ürünle hizmet vermeye başlayan Getirbüyük'te Getir'den farklı olarak kırmızı et de dahil olmak üzere maydanozdan, biberona oldukça geniş bir ürün gamı var. Klasik Getir ürünlerinden ziyade Getirbüyük'e adında anlaşılağı üzere büyük çaplı bir market dememiz mümkün.

Getir hizmetinde konumunuza ve yoğunluğa göre bazen 10 dakikanın altında bile hizmet alabiliyorsunuz. Getirbüyük hizmetinde de sipariş teslim süresi olarak ortalama 30 dakika gibi bir süre belirlenmiş ve şimdilik 08.00-23.00 saatleri arasında çalışıyor. 

Getirbüyük hizmetinde minimum sipariş fiyatı 100 TL olarak belirlenmiş ve fiyatlar market fiyatlarıyla eşdeğer tutulmuş. Getir bu hamle ile pazara dahil olan yeni rakiplerinden pazarı büyütecek bir hamle yapıyor. Geleneksel marketlerle kıyasıya rekabete girecek olan  Getir bakalım pilot bölge olarak seçtiği Ataşehir'de nasıl bir sonuç elde edecek. Şimdiden şunu diyebiliriz her zaman olduğu gibi bu rekabet tüketiciye yarayacaktır ve online market alışverişinin büyümesi ise şüphesiz dijital dünyaya olumlu yansıyacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.