Türkiye İş Bankası'nın girişimcilik programı Workup dördüncü dönem mezun olan 11 girişim

Türkiye İş Bankası'nın girişimcilik programı olan Workup'ın dördüncü döneminden mezun olan 11 girişime yakından bakıyoruz. 
Türkiye İş Bankası'nın girişimcilik programı Workup dördüncü dönem mezun olan 11 girişim

Türkiye İş Bankası’nın ana destekçisi olduğu Workup Girişimcilik Programı’nın dördüncü döneminin başladığını ve programının dördüncü dönemine seçilen 12 girişimi geçtiğimiz Şubat ayında sizlere aktarmıştık. Bugün ise Workup girişimcilik programının Demo Day'i gerçekleşti.

Bugüne kadar toplam 8 binin üzerinde başvuru alan Workup girişimcilik programı dördüncü dönem için 2 bine yakın başvuru aldı. Yapılan değerlendirmelerin ardından Workup girişimcilik programına seçilen 12 girişim, yaklaşık 5 ay boyunca çalışmalarını Kolektif House Levent’te sürdürdüler.

Bu haberimizde Türkiye İş Bankası'nın girişimcilik programı olan Workup'ın dördüncü döneminden mezun olan 11 girişime yakından bakacağız. 

Workup Girişimcilik Programının dördüncü döneminden mezun olan 11 girişim

Alivex: Geliştirdiği web ve mobil uygulamalar ile katılımcıları kendilerine uygun spor aktiviteleriyle buluşturmayı hedefleyen ve aktivite organizatörlerine sunduğu SaaS çözümü aracılığıyla aktivitelerini profesyonelce yönetebilmelerini sağlayan platform.

Devfolio.me: Yazılım geliştiricilerinin kendi tanıtımlarını yapabilmeleri amacıyla kişisel portföyleri için web sitesi oluşturmalarını sağlayan SaaS platformu.

Givin: Markaların, ünlü isimlerin ve kullanıcıların platforma bağışladıkları ürünlerin satışından veya sundukları deneyim aktivitelerinin gelirlerinden elde edilen tutarı sivil toplum kuruluşlarına bağış olarak aktaran sosyal girişim.

Gmply: Kurumsal şirketler ve eğitim şirketlerinin kendi interaktif eğitim videolarını hazırlayabilmelerini ve videolar üzerinden gerçek zamanlı KPI ölçümleri almalarını sağlayan SaaS çözümü.

Grabono: Kafe ve restoran işletmelerinin müşterilerine verimli ve sürdürülebilir bir sadakat programı sunabilmelerini sağlayan mobil platform.

Juphy: Şirketlerin tüm iletişim kanallarına gelen müşteri mesajlarını tek platformda yönetmelerini sağlayan SaaS girişimi.

Otoparlat: Mobil uygulama üzerinden sipariş alarak müşterilerin araçlarını bulunduğu yerde su kullanmadan temizleyen girişim.

PCI Checklist: Kart verisi kullanan işletmeler için zorunlu olan PCI-DSS sertifikasyonunun gerçek zamanlı süreç yönetimini, güvenlik analizini ve uyarı sistemini sağlayan bir platform.

Securezi: Geliştirdiği yeni nesil IoT cihazıyla geleneksel güvenlik konseptini tak-çalıştır hale getiren, bu donanım ile kameralı alarm ve akıllı izleme hizmeti sunan girişim.

Sertifier: Eğitim veya katılım sertifikalarına ihtiyaç duyan kurum ve şirketlere çevrimiçi olarak kolaylıkla tasarlanabilir, takip edilebilir, dağıtılabilir ve blockchain ile depolanarak doğrulanabilir sertifika hizmeti sunan web uygulaması.

Tolkido: Otizmli çocukların konuşma eğitimlerinde kullanılan görsel eğitim kartlarını geliştirdikleri donanım ile kişiselleştirilebilir hale getirerek, çocuğun yaşam alanında bulunan nesneleri, sesli ve etkileşimli eğitim materyallerine dönüştüren sosyal girişim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.