Money 20/20 Europe 2019 etkinliğinde neler yaşandı?

3 gün boyunca yerinden takip ettiğimiz Money 20/20 Europe 2019, etlinliğinde neler yaşandı?
Money 20/20 Europe 2019 etkinliğinde neler yaşandı?

Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla Amsterdam'da düzenlenen Money 20/20 Europe 2019 etkinliğini 3 gün boyunca yerinden takip ettik. Money 20/20 Europe 2019 ile ilgili önemli haberler, çeşitli videoları ve röportajları sizlere aktardık. Bu haberimizde ise Money 20/20 Europe 2019'un kısa bir özetini çıkartmak istedik.

Etkinliğin ilk gününde yer alan önemli konuşmacılara baktığımızda karşımıza Büyükelçi Susan Rice ve Naspers CEO'su Bob van Dijk çıkıyor. Yer aldığı panelde siber güvenliğin öneminden bahseden Büyükelçi Susan Rice, görev yaptığı dönemde önemli bir ekonomik kriz yaşadıklarını ve ABD hükümetinin baskı altına olmasına rağmen süreci başarılı bir şekilde yönettiğini hatırlattı.

Naspers'ın Çin özelinde yaptığı yatırımların altını çizen Bob van Dijk ise Çin'de yatırım yaptıkları için oldukça mutlu olduklarını dile getirdi. Etkinliğin ilk gününde gerçekleştirdiğimiz en önemli röportajlardan biri ise Visa'da dijital partnerliklerden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı olarak görev alan Bill Gajda ile oldu.

Visa'nın dijital partnerlikleri ile ilgili gelecek planlarını anlatan Gajda, şirketin Money 20/20 Europe 2019'da duyurduğu yeniliklerden de bahsetti. Bunların dışında ise hem yerli hem de yabancı pek çok isimle röportaj yaptığımızı da hatırlatalım. 

Webrazzi Arena 2018'in kazananı olan Kobaküs girişimi, Money 20/20 Europe 2019'un girişimcilik yarışması olan Startup Pitch'in finaline kalan 15 girişimden biri olmayı da başardı. Son 3'e TreasurySpring, Trezeo ve Tully girişimlerinin kaldığı yarışmanın kazananı ise serbest meslek sahipleri için finansal çözümler sunan Trezeo oldu. Money 20/20 Europe 2019 etkinliği ile ilgili hazırladığımız tüm yazılı içeriklere buradan, videolara ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.