Sosyal medyada TV etkisi: Şampiyonlar Ligi'nde sahaya giren Wolanski'nin takipçi sayısı 1.6 milyona yükseldi

Dün Tottenham - Liverpool maçında sahaya atlayan Kinsey Wolanski Twitter'da TT'ye yükselirken, Wolanski'nin takipçi sayısı Instagram'da 300 binden 1.6 milyona yükseldi. 
Sosyal medyada TV etkisi: Şampiyonlar Ligi'nde sahaya giren Wolanski'nin takipçi sayısı 1.6 milyona yükseldi

Dün Tottenham - Liverpool maçında sahaya atlayan Kinsey Wolanski Twitter'da TT'ye yükseldi. Sahaya mayosuyla giriş yapan Wolanski spikerleri ve sahadakileri şaşırttı. Siyah mayosunun üzerinde Vitaly Zdorovetskiy'nin eşek şakaları ve cinsel içeriklere yer veren "Vitaly Uncensorced" youtube kanalının ismi yer alıyordu. 

2014 yılında Dünya kupası finalinde yaptığı bir eşek şakası nedeniyle spor aktivitelerine girişi yasaklanana Zdorovetskiy, bu yeni eşek şakası için kız arkadaşı Kinsey Wolanski'den destek aldı. Zdorovetskiy olayın ardından twitter ve Instagram'dan olayın fotoğraflarını paylaşarak kız arkadaşıyla gurur duyduğunu ve onunla evlenmek için sabırsızlandığını dile getirdi. 

Bu arada Kinsey Wolanski'nin de, olayın ardından ciddi bir ilgiyle karşılaştığını söyleyelim. Bu olaydan önce Instagram'da 300 binden fazla takipçisi olan Wolanski, olayın yaşandığı bir kaç saat içinde takipçi sayısı 150 binden fazla yükseldi. İlerleyen saatlerde ise Wolanski'nin takipçi sayısı 1.6 milyona yükseldi

View this post on Instagram

Did I distract #8 a little too much?

A post shared by Kinsey (@kinsey) on

Bu olay bizlere Instagram ve YouTube gibi sosyal ağların yükselişine rağmen TV'nin de yerini sıkı bir şekilde koruduğunu gösteriyor. Özellikle 9.9 milyon abonesi bulunan Zdorovetskiy'nin bir tanıtım aracı olarak TV'yi kullanmak istemesi bu gücün ciddi bir göstergesi. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.