Dijital teslimat servisi fiyuu, ayda 600 bin teslimat gerçekleştiriyor

Firmaların belirlenen lokasyonlara paket servisi gerçekleştirmelerini sağlayan bir dijital teslimat servisi olarak karşımıza çıkan fiyuu, firmaların dakikalar içinde siparişlerini müşterilerine ulaştırmalarına olanak tanıyor.
Dijital teslimat servisi fiyuu, ayda 600 bin teslimat gerçekleştiriyor

Firmaların belirlenen lokasyonlara paket servisi gerçekleştirmelerini sağlayan bir dijital teslimat servisi olarak karşımıza çıkan fiyuu, firmaların dakikalar içinde siparişlerini müşterilerine ulaştırmalarına olanak tanıyor. Sadece firmalara hizmet vermeyen fiyuu, sunduğu mobil sipariş uygulaması ile kullanıcılarının tek tıkla sipariş vermelerine de imkan sağlıyor.

fiyuu - Mobil Sipariş uygulaması sayesinde kullanıcılar yemek veya market alışverişleri için sipariş verebiliyorlar. Kullanıcılarına "Karışık Sepet" adında bir özellik de sunan fiyuu, bu özellik ile birlikte farklı markalardan favori lezzetleri bir sepette toplayabiliyor. Siparişin verildiği andan başlayarak tüm deneyimi uçtan uca sahiplenen ilk ve tek dijital teslimat platformu olma iddiası ile yola çıkan fiyuu, kullanıcılarına “Gel Al”, “Konuma Teslim”, “Salla Seçelim” ve “Tek Tuş” gibi özellikler sunuyor.

Günlük 600 bin teslimat

Günde yaklaşık olarak 20 bin noktaya hizmet veren fiyuu, aylık olarak toplamda 600 bini aşkın teslimat da gerçekleştiriyor. fiyuu'nun çalıştığı firmalar arasında ise TAB GIDA markaları olan Burger King, Usta Döner, Popeyes, Sbarro ve Arby’s markalarının yanı sıra CarrefourSA da yer alıyor. 

Bu markaların yanı sıra fiyuu'nun Pizza Hut, Kasap Döner, Mado, Krispy Kreme, Amasya Et ve Nuga gibi pek çok markaya servis hizmeti sunduğunu da belirtelim. CarrefourSA ile iş birliğinde içinde olan fiyuu, market siparişlerini ise ortalama 30 - 45 dakika içinde teslim ediyor. 

İstanbul ve Adana'da hizmet veriyor

fiyuu bünyesinde teslimat yapan 700'ü aşkın kuryenin tamamının fiyuu çalışanı olduklarını ve yapılan teslimat başına ücret almadıklarını da ekleyelim. Şu an için İstanbul ve Adana'da hizmet veren fiyuu'nun kısa vadede İstanbul’da yapacağı kurumsal iş birlikleri için yeni markaları bünyesine katmayı hedeflediğini ve  uzun vadede ise yeni illerde hizmet vermeyi planladığını da ekleyelim. Dilerseniz fiyuu mobil sipariş uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Fiyuu’da CEO görevine Rıza Gürler getirildi

Fiyuu’nun CEO görevine, Rıza Gürler getirildi. Perakende ve hızlı tüketim malları alanında 15 yılı aşkın süredir çeşitli pozisyonlarda yöneticilik görevlerini üstlenen Gürler, son olarak Migros Ticaret A.Ş.’de E-Ticaret Direktörü olarak görev yaptı.

Profesyonel kariyerine 2003 yılında Migros Ticaret A.Ş.’de başlayan Rıza Gürler, Migros Ticaret A.Ş. ve Şok Marketler T.A.Ş.’de farklı pozisyonlardaki çalışmalarıyla iş hayatını sürdürdü. Fiyuu’ya katılmadan önce Migros Ticaret A.Ş.’nin E-Ticaret Direktörü olan Gürler, lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde, yüksek lisans eğitimini ise İstanbul Teknik Üniversitesi Mühendislik Yönetimi Bölümü’nde tamamladı.

 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.