CepteTamir, 2016 yılından bu yana 8 bini aşkın müşteriye hizmet verdi

2017 yılının Mart ayında 2 milyon TL değerleme ile yatırım alan CepteTamir, toplamda 8 bini aşkın müşteriye hizmet verdi.
CepteTamir, 2016 yılından bu yana 8 bini aşkın müşteriye hizmet verdi

İlk olarak 2016 yılında mobil cihazlar için yerinde tamir ve yedek parça satış servisi olarak karşımıza çıkan CepteTamir, 2017 yılının Mart ayında ise 2 milyon TL değerleme ile yatırım almıştı. 2016 yılından bu yana büyümeye devam eden CepteTamir, toplamda 8 bini aşkın müşteriye hizmet verdi.

İlk etapta sadece yerinde tamir hizmeti veren CepteTamir'in 2019 yılında Motor/scooter çağırma uygulaması Scotty ile bir anlaşma yaparak anakart sorunlu yerinde tamir olamayacak telefonlar için de bir servis kurdu. Kısacası Scotty anlaşması ile yerinde tamir olamayacak olan cihazlar CepteTamir servisine taşınmış olacak.

Scotty'nin yanı sıra MNG Kargo ile de anlaşan CepteTamir, kullanıcılarının cihazlarını kargo ile ücretsiz olarak göndermelerine olanak sağlıyor. Geçtiğimiz sene CepteKoruma ile sadece sıfır telefonlar için bir koruma ürününü piyasaya süren CepteTamir, aynı yıl e-ticaret sitesinde ise 600'ü aşkın satış yapmayı başardı.

Ankara, İzmir ve Bursa'da hizmet vermeye başlayacak

2019 yılında ise ikinci el ve yurt dışından alınan telefonlar ile kapsamını biraz daha genişleten CepteTamir, 2019 yılında toplamda 1000'in üzerinde tekil satış gerçekleştirdi. CepteKoruma bayi projesini tüm Türkiye'de hayata geçirmeyi planlayan CepteTamir, şu ana kadar 600'ü aşkın başvuru da aldı. 300 bayii başvurusunun kabul edildiğini ve koruma paketi satışına da yakın zamanda başlandığını da ekleyelim.

Türkiye genelinde 8 bin aktif bayiliği ve 30 binin üzerinde satış yapmayı hedefleyen CepteTamir, Avrupa ve Anadolu yakasında iki özel lokasyonda teknik servis kurmayı da amaçlıyor. 2020 yılında Ankara, İzmir ve Bursa'da yerinde tamir hizmeti vermeye başlamayı da hedefleyen CepteTamir, şu an için 15 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.