Blockchain girişimi MenaPay, Hande Enes'ten yatırım aldı

Mayıs ayında token satışını tamamlayan blockchain girişimi MenaPay, Engin Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hande Enes'ten yatırım aldığını duyurdu.
Blockchain girişimi MenaPay, Hande Enes'ten yatırım aldı

Freelance çalışanlar için blockchain teknolojisine sahip bir ödeme yöntemi sunan MenaPay, yatırım haberi ile karşımıza çıktı. Mayıs ayında ise token satışını tamamlayan blockchain girişimi MenaPay, Engin Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hande Enes'ten yatırım aldığını duyurdu.

MenaPay'in bir süredir çok yakından takip ettiği bir blockchain girişimi olduğunu belirten Hande Enes, MenaPay’in Orta Doğu’dan çıkan ilk Unicorn olma hedefinin onu heyecanlandırdığının da altını çizdi. Alınan yatırım ile ilgili açıklamalarda bulunan MenaPay Genel Müdürü Tolga Odoğlu, Hande Enes'in Türkiye’de girişimcilik ekosistemine yön veren en önemli aktörlerden biri olduğunu ve MenaPay’i Türkiye ve Orta Doğu’da hızla büyütmek için kendisinin tecrübelerinden faydalanacaklarını dile getirdi.

MenaPay Yönetim Kurulu Üyesi Burak Balık ise MenaPay yatırımcıları içerisine Hande Enes’in katılması ile ilgili çok mutlu olduğunu dile getirirken Hande Enes için melek yatırımcı yerine “Archangel” terimini kullanmanın yerinde olacağını da paylaştı.

Kripto para ve ödeme teknolojileri arasında yeni nesil bir bağ kuran MenaPay, nüfusunun yüzde 84'ü geleneksel bankacılık hizmetlerini kullanmayan Orta Doğu ve Afrika için geliştirilmiş Blockchain tabanlı, İslami Finans esaslarına uygun olan bu platform üzerinden elde edilen gelirin önemli bir bölümü ile borsalardan MPAY tokenları geri alınarak “Green Mining” rezervi doldurulacak.

Bu sayede yatırımcılara platformun gelirine ortak olma imkanı sunan MenaPay, kripto para dünyasına yenilikçi bir yaklaşım getirmeyi de amaçlıyor. MenaPay'in “Green Mining” modeli ile yatırım yapmayan kullanıcılar bile MenaPay’i kullanarak yaptıkları her işlemde MPAY token kazanma şansı buluyorlar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.