Freelance çalışanlar için blockchain teknolojisine sahip ödeme yöntemi: MenaPay

MenaPay, 1 dolara eşit işlem gören MenaCash dijital para birimiyle serbest çalışanların ödeme alma sürecindeki belirsizliği ortadan kaldırıyor.
Freelance çalışanlar için blockchain teknolojisine sahip ödeme yöntemi: MenaPay

İnternetin ve iletişim teknolojilerinin gelişmesiyle yükselişe geçen freelance çalışma disiplininde, serbest çalışanlar ödemelerini alabilmek için hızlı ve sorunsuz bir yönteme ihtiyaç duyuyor. Başta banka hesabı kullanmayan freelance profesyoneller olmak üzere, tüm serbest çalışanların dünyanın her yerinden iş almalarına olanak tanıyan ödeme altyapıları kolaylık sunuyor.

Türkiye'nin yanı sıra Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesini kapsayan blockchain tabanlı ödeme teknolojisi MenaPay, 1 dolara eşit işlem gören MenaCash dijital para birimiyle serbest çalışanların ödeme alma sürecindeki belirsizliği ortadan kaldırıyor.

MenaPay, freelance çalışanların kolaylıkla iş alabildiği SadeceOn gibi platformlarda ödeme yöntemi olarak tercih ediliyor. Üstelik bu yöntemle ödeme almak için herhangi bir banka hesabı gerekmiyor. Kullanıcılar, birçok perakende zincirinden nakit ödemeyle temin edilebilen ön ödemeli ininal Kart'ı alıp MenaPay hesaplarına dijital para yükleyebiliyor. MenaCash dijital para, daha sonra MenaPay geçen tüm platformlarda kullanılabiliyor.

Mobil uygulama üzerinden kayıt

MenaPay'in ödeme sistemine mobil uygulama üzerinden kayıt olmak mümkün. Herhangi bir evrak işi gerektirmeyen kayıt işlemini birkaç basit adımda tamamladıktan sonra, ödeme alınacak müşteriye davetiye gönderilerek, ödeme süreci MenaCash dijital para birimi kullanılarak kolay ve hızlı bir biçimde tamamlanıyor. Serbest çalışanlar daha sonra bu ödemeyi güvenli bir şekilde kendi cüzdanlarında saklayabiliyor ya da harcayabiliyor.

Serbest çalışanlar, SadeceOn üzerinden sundukları hizmetin ödemesini MenaPay’in Blockchain tabanlı teknolojisi sayesinde birkaç saniye içinde alıyor. Sahip oldukları MenaCash’i aynı platform üzerinde hediye veya hizmet satın almak için kullanabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.