Taşınabilir güvenlik sistemi Mimic Go, Indiegogo kampanyasına başladı

Indiegogo kampanyasına başlayan Mimic Go, dünyanın en küçük güvenlik sistemi olmayı hedefliyor.
Taşınabilir güvenlik sistemi Mimic Go, Indiegogo kampanyasına başladı

Küçük ve taşınabilir yapısı ile dikkatleri çeken bir güvenlik sistemi olan Smart Mimic'ten sizlere daha önce bahsetmiştik. 2016 yılında Arıkovanı kampanyasına başlayan Smart Mimic, bugün ise Mimic Go modeli ile karşımıza çıktı. Indiegogo kampanyasına başlayan Mimic Go, dünyanın en küçük güvenlik sistemi olmayı hedefliyor.

StartersHub’dan yatırım alarak ABD pazarına açılan Smart Mimic, ilk internet bağlantılı güvenlik çözümü olan Mimic Go ile yetenekli bir güvenlik çözümü sunmayı hedefliyor. Taşınabilir kişisel bir güvenlik çözümü olan Mimic Go, Bluetooth 5,1, GPS izleme birimi, eSIM ve LTE-M ile internet bağlantısı, akıllı alarmlar ve 4 farklı tipte güvenlik sensörüne sahip.

Sunduğu sürekli internet bağlantısı ile önemli bir fark yaratan Mimic Go, kullanıcılarının her an her yerden uyarı ve bildirim alabilmesini de sağlıyor. Hem Android hem de iOS platformlarında mobil uygulama desteğine de sahip olan Mimic Go, yaklaşık 3 aylık bir pil ömrüne de sahip durumda.

Sadece 40 gram ağırlığında olan Mimic Go, Ping, Tile ve TrackR gibi rakipleri ile kıyaslandığında sunduğu özellikler ile ön plana çıkmayı başarıyor. Şu an için Indiegogo kampanyası kapsamında 69 dolar ödeyerek Mimic Go modeline sahip olabilirsiniz. Mimic Go'yu pek çok farklı senaryoda kullanabileceğinizi de ekleyelim. Mimic Go'yu dilerseniz kapalı kalmasını istediğiniz bir kapıda, bisikletinizde, çantanızda, bavulunuzda veya herhangi bir eşyanızın üzerinde kullanabilirsiniz.

Sunduğu IP57 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklı konumda da olan Mimic Go, eSIM üzerinden sunduğu hücresel veri için ise aylık 3,99 dolar talep ediyor. Mimic Go ve rakiplerinin sunduğu özelliklerin detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.