Visa İnovasyon Programı açılışı canlı yayında Webrazzi'de!

Ödeme sistemi devi Visa, Visa İnovasyon Programı ile finans teknolojiler alanındaki girişimlere 6 ay boyunca, kendi çatısı altında imkanlar sunmayı vaat ediyor.

Ödeme sistemi devi Visa, Visa İnovasyon Programı ile finans teknolojiler alanındaki girişimlere 6 ay boyunca, kendi çatısı altında imkanlar sunmayı vaat ediyor. Son başvuruları 1 Mayıs'ta gerçekleşen Visa İnovasyon Program'ının açılışı ise bugün canlı yayında Webrazzi'de olacak. 

Visa İnovasyon Program’ında girişimler için 3 ana tema belirlendiğini ve bu temaların Her Yerde Kart Kabulu, Dijital Ekonomi ve Yurtdışı Kullanım olduğunu belirtelim. Her Yerde Kabul teması, küçük işletmeler tarafından kart kabulünü hızlandırmaya, e-ticaret müşteri deneyimini geliştirmeye ve temassız deneyimi iyileştirmeye yardımcı oluyor. Dijital Ekonomi ise nakit paranın dijital dönüşümüne ve yeni kullanım ile ilgili mobil alışkanlıklara odaklanıyor. Yurtdışı Kullanım teması ise küresel e-ticaret deneyimi ve uluslararası para transferleri gibi sınır ötesi konuları odağına alıyor.

Bu üç ana kategoriye uymayan girişimlerin ise programa genel başvuru yapabileceklerini hatırlatalım. Genel başvuru yapan girişimler, Visa ile ilerleyen zamanda ortaya çıkabilecek ortak çalışma imkanlarından haberdar edilecek.

5 girişime kadar girişimin seçileceği Visa İnovasyon Program'a seçilen girişimler, Bankalar ve Visa ağındaki diğer oyuncular ile PoC ve partnerlik şansı, insan odaklı tasarım eğitimleri ve özel tasarım sprintleri, programa özel olarak hazırlanan 25 modüllü İnsan Odaklı Tasarım eğitimleri, mentorluk, Hackquarters’tan ticarileşme desteği ve Kolektif House içerisinde çalışma alanı gibi faydalardan yararlanacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.