SPONSORLU

Wix'ten 2019'un En Güçlü 10 Online Pazarlama Aracı

2019’da pazarlama stratejinizin en önemli adımları arasında yaratıcı içerik, e-posta pazarlama, sosyal medya, SEO, blog, logo ve analizlerin yer alması artık kaçınılmaz. Esas soru şu: Nereden başlamak gerek?
Wix'ten 2019'un En Güçlü 10 Online Pazarlama Aracı

Öncelikle bir web siteye sahip olarak online varlığınızı oluşturmanız çok önemli. Bu sayede ürün ve hizmetlerinizi tanıtabilir, online pazarlama araçlarınızı uygulamaya koyabilir ve markanızın adını duyurabilirsiniz.

İşinizi büyütmek için ihtiyacınız olan tüm araçlar Ascend by Wix sayesinde sitenizde.

  1. E-posta Pazarlama

Müşterilerinize e-posta yollamak, onlarla iletişimde kalmanın en etkili (ve ücretsiz) yollarından biri. Hazır şablonlardan tamamıyla kişiye özel seçeneklere, mesajlarınızda kişiliğinizi ne kadar yansıtacağınızı siz seçin.

Dahası, kişilerinizi e-posta listenizle bütünleştirebilir ve gönderimden sonra e-postanızı açan kişi sayısı, tıklanma, görüntülenme gibi istatistikleri takip edebilirsiniz. Wix’in sunduğu bu pazarlama aracı, hedef kitlenizi işiniz hakkındaki gelişmelerden haberdar etmenizi sağlarken, size vakitten ve nakitten tasarruf ettirecek. Sağlam ilişkiler kurmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Wix’in E-posta Pazarlama aracını kullanmaya başlayın.

  1. Sosyal Paylaşımlar

Sosyal medya yüzü olmayan bir pazarlama stratejisi artık yeterli değil. Sosyal platformlarda aktif olmak, düzenli ve tutarlı paylaşım yapmayı gerektirir. Bir sosyal medya takvimi oluşturarak ilk adımı atabilirsiniz.

İçerik oluşturup takviminizi doldurmak yorucu bir iş gibi görünebilir, neyse ki markanızın tarzını paylaşımlarınızda kusursuzca yansıtmanıza yardımcı olacak bir sosyal paylaşım aracı var. Wix’in Ascend Sosyal Paylaşımlar aracı, en etkili yoldan ürünlerinizi sergilemenizi, indirimlerinizi tanıtmanızı, ilham verici sloganlar tasarlamanızı ve ilgi çekici içerik üretmenizi sağlar.

Wix’in Sosyal Paylaşımlar aracını kullanmaya başlayın.

  1. Video Oluşturucu

Video içeriğinin sitenizin organik trafiğini %157 oranında artırabildiğini biliyor muydunuz? Video üretmenin zaman, çaba ve özel beceri gerektirdiğini düşünüyor olabilirsiniz. Aslında sadece birkaç dakikanızı ayırarak içeriğinizi tek bir akıllı araca yükleyebilir, bu aracın tüm üretim sürecini sizin yerinize üstlenmesine izin verebilirsiniz. Wix Ascend Video Oluşturucu tam da bunun için var.

Bu sayede işiniz için bir tanıtım videosu oluşturabilir, indirimleri duyurabilir, kendi içeriğinizi, tasarımınızı ve müziğinizi ekleyerek ilham verici bir hikâye anlatabilirsiniz. Video içeriği sıkıntısı çekiyorsanız video oluşturucumuzdaki mevcut ücretsiz görseller, şablonlar ve seslerden yararlanabilirsiniz. Videonuz 1 dakikadan kısa bir sürede oluşturulur, sitenize ya da sosyal platformlara yüklemeye hazır hâle getirilir veya daha sonra kullanılmak üzere kaydedilebilir.

Wix’in Video Oluşturucu aracını kullanmaya başlayın.

  1. Otomasyonlar

Yeni aboneleri karşılamak, müşterilere alışveriş yaptıkları için teşekkür etmek ve çok daha fazlası için otomatik e-posta yanıtı oluşturabilirsiniz. Bu şekilde işletmenizin diğer ihtiyaçlarına odaklanırken zamandan ne kadar tasarruf edeceğinizi hayal edin!

Üstelik bu nazik mesajlar, müşterilerinizle bağ kurmanızı ve markanızın profesyonel görünmesini sağlayacak. En kullanışlı pazarlama araçlarından biriyle şimdi tanışın!

Wix’in Otomasyon aracını kullanmaya başlayın.

  1. SEO Wiz

Kimse sizi online olarak bulamıyorsa tüm bu stratejilere sahip olmanın ne faydası var? SEO stratejisi; doğru anahtar kelime arayışını, anahtar kelimeleri sitenizin geneline yerleştirmeyi ve sitenizi üst sıralara taşımak için gerekli görevler gibi pek çok şeyi içerir. Neyse ki Wix SEO Wiz, tüm bu adımlar için kişiye özel bir kontrol listesi sunuyor.

Wix kullanıcılarının tek kazancı bu değil. Wiz sayesinde anlık Google endekslerine, anahtar kelime önerilerine, kişiye özel SEO planına ve daha pek çok şeye ulaşabilirsiniz.

Wix’in SEO aracını kullanmaya başlayın.

  1. Blog

SEO stratejinize katkı sağlayacak bir diğer adım; blog yazmak. Google ve ziyaretçilerinizin gözünde sitenizin içeriğini daha faydalı hale getireceğinden, arama sonuçlarında üst sıralarda yer almanıza yardımcı olacak önemli bir araçtır.

Takipçilerinize ilham ve bilgi vermeniz, alanınızda uzman olarak görülmeniz veya ürünlerinizi pazarlamanız için mükemmel bir fırsat. Daha önce blog yazmadıysanız, sıfırdan blog oluşturma ipuçları ve ilham için şimdilik İngilizce dilinde olan Wix Blog’a göz atmayı unutmayın. Wix mobil uygulamasıyla her an her yerden blog yazıları yazabilir ve yayınlayabilirsiniz.

Wix’in Blog platformunu kullanmaya başlayın.

  1. Kuponlar, Fiyat Teklifleri ve Faturalar

Herkesin bildiği sır değildir: İndirim herkesi mutlu eder! Hatta tüketicilerin %97’si alışveriş sırasında indirim yakalamaya çalışır. İşletmenizin fırsat avcılarına hitap etmesini istiyorsanız iyi bir teklifle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.Belirli ürün ve servislerde özel indirimler, iki al bir öde kampanyaları veya ücretsiz teslimat hizmeti sunabilirsiniz.

Ayrıca müşterilerinize bireysel fiyat teklifleri de gönderebilirsiniz. Anlaşma sağlandıktan sonra fiyat teklifinizi tek tıkla faturalandırabilir veya fatura oluşumunu otomatikleştirebilirsiniz. Zamanınız size kalsın, bu araçlarla müşteri memnuniyeti sağlama ve pazarlama hedeflerinize ulaşma yolunda ilerlemeye odaklanın!

Wix’in Kupon Oluşturucu, Fiyat Teklifleri ve Faturalar araçlarını kullanmaya başlayın.

  1. Pazarlama Entegrasyonları

İşini bilen her satıcı pazarlama stratejisine, başarısını ölçme yöntemleri dahil etmesi gerektiğini bilir. Analizler, pazarlama planınızın en yaratıcı yönü olmasa da açık ara en önemli parçaları arasındadır! Google Analytics ve Facebook Pixel gibi araçlar ve daha pek çoğu, ziyaretçi davranışları hakkında bilgi sahibi olmanın benzersiz bir yoludur.

Bu gibi araçlarla ziyaretçilerinizin arama alışkanlıklarını, satın aldıkları ürünleri ve daha pek çoğunu görebilirsiniz. Bu sayede kampanyalarınız için hedef kitlesi belirleyebilir, pazarlama çalışmalarınızın genel başarısını takip ederek artı ve eksi yönlerinizi görebilirsiniz.Wix Ascend Pazarlama Entegrasyonları ile pek çok pazarlama aracını Wix sitenize bağlayabilirsiniz.

Wix’in Pazarlama Entegrasyonlarını kullanmaya başlayın.

  1. Sohbet

Teknolojik gelişmeler, günümüz tüketicilerinin markalardan iki önemli şey beklemelerine yol açıyor: daha samimi veya “insani” davranmaları ve taleplere hiç olmadığı kadar hızlı yanıt vermeleri. Sitenizde sunacağınız canlı sohbet seçeneğiyle, işletmenizin bu iki ihtiyacını aynı anda karşılamasını sağlayabilirsiniz.Ziyaretçilerinize ‘’Hoş Geldiniz’’ diyebilir ve akıllarını kurcalayan her türlü soruya anında yanıt verebilirsiniz.

Ayrıca, Gelen Kutusu özelliğiyle sohbet geçmişinizin ve müşterilerinizle iletişimlerinizin kaydını tutabilirsiniz. Hareket halinde olduğunuz zamanlarda bile telefonunuzdan sohbet etmeniz mümkün! Merak etmeyin, çoğunlukla yoğun ve hareket halinde olduğunuzu biliyoruz.

Wix’in canlı Sohbet aracını kullanmaya başlayın.

  1. Logo Oluşturucu

İlk izlenim önemlidir, logolar da aynı insan ilişkileri gibi işler. Markanızın kişiliğini yansıtacak bir logo, sizi profesyonel bir görünüme sokar, online imajınızı ve güvenilirliğinizi yükseltir. Wix Logo Oluşturucu ile kendi logonuzu ücretsiz olarak tasarlayabilirsiniz.

Birkaç basit soruya yanıt vererek logonuzu oluşturun, dilediğiniz zaman satın alın ve yüksek çözünürlükte dosyalarınızı indirin. Logonuz tam ticari kullanım haklarıyla birlikte gelir ve tamamıyla kişiselleştirilebilir. Wix Logo Oluşturucu ile tam hayalinizdeki logoyu oluşturun!

Wix’in Logo Oluşturucu aracını kullanmaya başlayın.

On yılı aşkın zamandır 150 milyondan fazla kullanıcı, etkileyici sitelerini oluşturmak ve markalarını online olarak yönetmek için Wix’i seçiyor. Bizim misyonumuz, gücünüze güç katmak! Wix sayesinde göz kamaştırıcı sitenizi oluşturabilir, domain alabilir, online satış yapabilir, profesyonel e-postalar gönderebilir ve daha pek çok şeyi başarabilirsiniz.

Online pazarlama araçlarını gurur duyacağınız sitenizle bütünleştirmeye hazır mısınız?

Wix ile kendi sitenizi bugün oluşturun!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.