SPONSORLU

MenaPay'in IEO sürecinde son 10 saat!

MenaPay, MPAY token için 15 Mart 2019'dan bu yana devam eden IEO sürecini 15 Mayıs Çarşamba günü tamamlıyor.
MenaPay'in IEO sürecinde son 10 saat!

Orta Doğu'nun Blockchain tabanlı ilk ödeme platformu MenaPay, gelirinin %75'ini aylık olarak token sahipleri ile paylaşacağı MenaPay Token için IEO sürecinde son 10 saate girdi. MenaPay Token, Initial Exchange Offering yöntemiyle menapay.io adresinde listelenen kripto para borsaları üzerinden 15 Mayıs Çarşamba gününe kadar satın alınabiliyor. Bu süreçte "erken yatırımcı" olarak MenaPay Token sahibi olan kullanıcılar, %20 bonus token kazanma hakkına sahip oluyor.

Blockchain dünyasında yenilikçi bir kitle fonlama yöntemi olarak tercih edilen Initial Exchange Offering çerçevesinde MenaPay hizmet tokeni olarak çıkardığı dijital para birimini belirli kripto para borsaları üzerinden satarak Orta Doğu, Avrupa, ABD ve Asya Pasifik gibi bölgelerde geniş bir kitleye ulaştı. 15 Mayıs'ta tamamlanacak olan IEO süreci sonrasında 1 Haziran itibarıyla MenaPay Token önde gelen 12 kripto para borsasında işleme açılacak.

Ödeme platformunun gelirleri token sahiplerine dağıtılacak

MenaPay kripto para ve ödeme teknolojileri arasında yeni nesil bir bağ kuruyor. Nüfusunun %84'ü geleneksel bankacılık hizmetlerini kullanmayan Orta Doğu için Blockchain tabanlı, İslami finans esaslarına uygun bir ödeme sistemi geliştiren MenaPay, değeri her zaman 1 dolara eşit olacak MenaCash dijital para birimini baz alan bu platform üzerinden elde ettiği gelirlerin %75'ini MenaPay Token sahiplerine ödül olarak dağıtacak.

MenaPay'in yeni ödül modeli olan Yeşil Madencilik, MenaCash işlemlerinin Proof of MenaCash Transaction (PoMT) sistemini temel alarak çalışıyor.

PoMT ile MenaPay tokenini kullanmayan kullanıcılar bile, cüzdanlarından işlem yaptıklarında MenaPay tokeni kazanma şansı yakalıyorlar. “Yeşil Madencilik”, MenaPay Vakfı gelirleri ile finanse ediliyor. MenaCash ile alışveriş yapan tüm kullanıcılar MenaPay Tokeni kazanabiliyor.

Bonus ödüllü MenaPay IEO için son gün!

MenaPay Token satın almak isteyen kullanıcılar 60.com, iCrypex, Hanbitco, ADAX, LAToken, EXMarkets, Sistemkoin, ChainEx, Dcoin, Finexbox, Klascoin ve ABCC kripto para borsalarından %20 bonus token ödülüyle 15 Mayıs Çarşamba günü bitimine kadar alım yapabiliyor. IEO süreci tamamlandıktan sonra 1 Haziran 2019 itibarıyla MenaPay Token aynı kripto borsalar üzerinden işleme açılacak.

MenaPay hakkında: MenaPay, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'daki blockchain teknolojisine dayanan ilk ödeme sistemidir. MenaPay, geleneksel ödeme yöntemleri yerine, şifreli blockchain ağı üzerinden ödeme yapar. Bu, her türlü kullanıcı için ve günlük hayatın her yönü için güvenli ve şeffaf bir ödeme ağı sağlar. Kasım 2017'de lanse edilen MenaPay projesi, bölgedeki 18 ülkede yaşayan 440 milyon kişiye gelişmiş ödeme hizmetleri sunmayı amaçlıyor. MenaPay gelirinin %75'ini MenaPay Token sahiplerine dağıtacak. Bu, kripto sektörü için, kullanıcılar ve yatırımcılar için mevcut olan normal teşvik düzeyinin çok ötesine geçen yeni bir standart belirlemektedir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.