İçerik Bulutu ContentGO markası ile yurt dışına açıldı

ContentGO markası ile New York ofisini açan İçerik Bulutu, içerik pazarlaması teknolojileri ve içerik üretimi alanında artık küresel pazarda da faaliyet gösterecek.
İçerik Bulutu ContentGO markası ile yurt dışına açıldı

Marka, Kobi ve ajanslar için profesyonel içerik hizmeti ve içerik pazarlaması teknolojileri sunan İçerik Bulutu, ContentGO markası ile yurt dışına açılıyor. ContentGO markası ile New York ofisini açan İçerik Bulutu, içerik pazarlaması teknolojileri ve içerik üretimi alanında artık küresel pazarda da faaliyet gösterecek.

Ülkemizde 2 binden fazla markaya hizmet veren İçerik Bulutu, farklı dillerdeki içerik üretimini ContentGO ile tüm dünyaya sunmayı hedefliyor. İçerik Bulutu'nun dünyanın farklı yerlerinden 4 binin üzerinde içerik üreticisi ile 10'u aşkın dilde native olarak içerik ürettiğini de hatırlatalım. İçerik Bulutu'nun yurt dışındaki çalışmalarının merkez üssü ise New York ofisi olacak.

2019 yılının ikinci çeyreğinde ContentGO markasıyla global yolculuğuna resmen başlayan İçerik Bulutu, ABD’nin yanı sıra Hollanda ve İngiltere’deki operasyonlarını da New York ofisinden yönetecek. İçerik Bulutu ekibinin yurt dışı operasyonları için yaklaşık 7 aydır çalıştığını da ekleyelim.

Profesyonel içeriğe ihtiyaç duyan markalar, tüm süreçlerini (talep oluşturma, inceleme, onay) akıllı ekranlar üzerinden yönetebilecek. Mevcut kullanıcı deneyimi aynı şekilde, contentgo.com markasıyla sürdürülecek. ContentGO, dünyanın her yerinden kredi kartıyla ödeme de alabilecek.

Daha önce farklı pazarlar belirlediklerini, ancak söz konusu pazarların dinamikleri dolayısıyla çok ilerleyemediklerini belirten İçerik Bulutu kurucu ortağı ve CEO'su Ahmet Durmuşoğlu, regülasyonlarla zaman kaybetmemek adına yurt dışı operasyonlarının yönünü endüstrinin merkezi olan New York'a çevirdiklerini söyledi.

New York, San Francisco, Londra ve Amsterdam'da deneyimli marka temsilcileri ile anlaştıklarını dile getiren Durmuşoğlu, 2019'da bu 3 ülkede native içerik üreticisi sayımızı 500'e, fatura kesilen müşteri sayılarını ise 100'e çıkarmak istediklerini de dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.