Kredi skorlama ve mikro kredi servisi Colendi, token satışına başlıyor

İlk olarak Webrazzi Fintech 2017 sahnesinde tanıtılan ve Bülent Tekmen tarafından kurulan blockchain tabanlı mikro kredi ve kredi skorlama girişimi Colendi, şimdi de token satışına başlıyor.
Kredi skorlama ve mikro kredi servisi Colendi, token satışına başlıyor

Blockchain tabanlı kredi skorlama girişimi Colendi'nin mobil uygulamalarının yayına alındığı bilgisini geçtiğimiz aylarda sizlerle paylaşmıştık. İlk olarak Webrazzi Fintech 2017 sahnesinde tanıtılan ve Bülent Tekmen tarafından kurulan blockchain tabanlı mikro kredi ve kredi skorlama girişimi Colendi, token satışına başlıyor. 

New York'ta bugün başlayan Consensus 2019 etkinliğinde NY saatiyle 15:00'da tanıtılacak olan token satışı ile ilgili Colendi'nin Token Sale sayfaları da açılmış. Platform üzerinden 15 Haziran'a kadar talep toplanacağını, toplanan taleplerden sonra satışlara başlanacağını belirtelim. Colendi'nin token satışlarına katılmak için bu linkte bulunan talep formunu doldurabilirsiniz. Ayrıca toplam token arzının 1 milyar olduğunu, satışa çıkacak token sayısının da 100 milyon olduğunu belirtelim. Colendi tokenları 0,08 dolardan satışa çıkacak.

Token satışındaki dağılım da şu şekilde olacak. Token'ların yüzde 10'u token satışına, yüzde 10'u özel satışa, yüzde 15'i takım ve kuruculara, yüzde 10'u danışmanlara, yüzde 35'i rezerve edilmiş ve topluluklara ve geriye kalan yüzde 20'si ise stratejik ortaklıklara ayrılıyor.

Son olarak, geçtiğimiz aylarda yayına alınan Colendi'nin mobil uygulaması ile Colendi kimliğinizi oluşturabileceğinizi ve mobil uygulamayı iOS cihazlarınız için App Store'dan, Android cihazlarınız için Google Play Store'dan indirebileceğinizi hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.