BtcTurk'te kripto para ile alım satım dönemi başladı

Bugün şirket tarafından paylaşılan bilgilere göre BtcTurk'te kripto para ile alım satım dönemi başladı.
BtcTurk'te kripto para ile alım satım dönemi başladı

Ülkemizin önde gelen kripto para işlem platformlardan olan ve yaklaşık 1 ay sonra 6. yılını kutlamaya hazırlanan BtcTurk, önemli bir gelişme ile karşımıza çıktı. Bugün şirket tarafından paylaşılan bilgilere göre BtcTurk'te kripto para ile alım satım dönemi başladı.

Türkiye'nin tüm illerinden toplamda 600 bini aşkın üyeye sahip olan BtcTurk, profesyonel kripto para yatırımcıları için hayata geçirdiği BtcTurk | PRO’ya USDT ve BTC paritelerini ekledi. Hatırlatmak gerekirse BtcTurk | PRO'da detaylı bilgi içeren ekranları, araçlar, raporlar ve kullanıcılara sunulan yeni güvenlik uygulamaları gibi özellikler yer alıyor.

Sık sık alım satım yapan, yatırımlarını yönlendirirken güncel piyasa verilerini anlık takip etmek isteyen, bitcoin ve kripto para işlemi yaparken fiyat grafikleri ve teknik göstergelere bakan, detaylı analizlere ve raporlara ihtiyaç duyan tüm profesyonel yatırımcıların kullanımı için geliştirilen BtcTurk | PRO, eklenen yeni pariteler ile birlikte daha yetenekli bir hale geldi.

Sadece BtcTurk | PRO'ya eklenen bu pariteler ile birlikte kullanıcılar BTC/USDT'ye ek olarak BtcTurk'te bulunan tüm kripto paralarda Türk Lirası kullanmadan da alım satım yapabilecekler. Kısacası BtcTurk kullanıcıları Türk Lirası’nın yanı sıra kripto para ile de ETH, LTC, XLM ve XRP alıp satabilecekler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.