Apple'ın kredi kartı Apple Card ortaya çıktı!

Apple Pay deneyimini geliştirmek için tasarlanan Apple Card'ın ilk fiziksel örnekleri bugün karşımıza çıktı.
Apple'ın kredi kartı Apple Card ortaya çıktı!

25 Mart tarihinde gerçekleşen Apple Özel Etkinliği'nde önemli yenilikler tanıtan Apple'ın ödeme servisini Apple Card adındaki kredi kartı ile genişletmeye hazırlandığını sizlere aktarmıştık. Apple Pay deneyimini geliştirmek için tasarlanan Apple Card'ın ilk fiziksel örnekleri bugün itibariyle karşımıza çıktı.

Paylaşılan bilgilere göre Apple, bazı çalışanlarına Apple Card dağıtmaya başladı. İlk olarak Benjamin Geskin tarafından Twitter üzerinden paylaşılan görsellerle birlikte Apple Card'ın fiziksel halini gördük. Şu an belirli Apple çalışanları tarafından test edilen ve beta sürecinde olan Apple Card, standart kredi kart ile benzer bir tasarıma sahip. 

Titanyumdan üretildi

Apple Card'ın bir NFC etiketi ile birlikte geldiğini de belirtelim. Apple Card'ınızı kullanmak için iPhone'unuzda yer alan Wallet uygulamasını açmanız ve telefonunuzu NFC etiketine yakınlaştırmanız gerekiyor. Apple Card'ı kullanmak için fiziksel karta ihtiyaç duymadığınızı da hatırlatalım. Dilerseniz Apple Card'ı dijital olarak Wallet uygulaması ile de kullanabilirsiniz.

Paylaşılan bilgilere göre titanyumdan üretilen Apple Card, üzerinde son kullanma tarihi, hesap numarası veya güvenlik kodu gibi sıradan kredi kartlarında bulunan bilgilere yer vermiyor. Apple Card'ın arka kısmında ise Apple'ın kredi kartı için iş birliğine gittiği Mastercard ve Goldman Sachs firmalarının logoları yer alıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.