Apple Watch için geliştirilen App Store, WWDC 2019'da tanıtılabilir

Paylaşılan bilgilere göre Apple, akıllı saati olan Apple Watch'ın iPhone modellerinden bağımsız bir şekilde çalışabilmesini hedefliyor.
Apple Watch için geliştirilen App Store, WWDC 2019'da tanıtılabilir

Swipe ile yazma özelliğinin iOS platformuna geleceğini sizlere daha önce aktarmıştık. WWDC 2019 konferansında tanıtılabilecek yenilikler ile ilgili bir haber paylaşan Bloomberg, konferansta Apple Watch ve watchOS ile ilgili önemli gelişmeler yaşanabileceğini de duyurdu.

Bloomberg'den Mark Gurman'ın paylaştığı habere göre Apple, akıllı saati olan Apple Watch'ın iPhone modellerinden bağımsız bir şekilde çalışabilmesini hedefliyor. Ortaya çıkan bilgilere göre, Apple Watch'a özel uygulamalamalara iPhone bağlantısı olmaksızın desteklenecek.

Apple Watch için App Store geliyor

Apple Watch'ın hesap makinesi, sesli notlar, Apple kitaplar ve Animoji / Memoji gibi uygulamalara destek vermesi bekleniyor. Ortaya çıkan bilgilerden en dikkat çekici olanı ise Apple Watch için bir mağaza desteği sunulabilecek olması.

Paylaşılan bilgilere göre Apple, Apple Watch aracılığı ile kullanılabilecek ve içinde sadece Apple Watch uygulamaları bulunan bir App Store'u kullanıma sunacak. Bu sayede kullanıcılar herhangi bir iPhone bağlantısına gerek olmadan Apple Watch'larına uygulamalar yükleyebilecekler.

Son olarak WWDC 2019 konferansının 3 Haziran tarihinde başlayacağını ve konferansı yakından takip edeceğimizi de belirtelim. WWDC 2019 konferansı ile ilgili tüm gelişmeleri sizlere aktaracağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.