SPONSORLU

Unbotify: App'leriniz için her vertical'da bağımsız çalışan bot belirleme sistemi

Unbotify, app'inizi tehdit eden bot problemine tek ve güçlü bir cevaptır. Unbotify, machine learning teknikleriyle insan-cihaz etkileşimlerini baz alarak gerçek kullanıcı davranışı modelleri üretiyor ve her app'e özel bir çözüm sunuyor.
Unbotify: App'leriniz için her vertical'da bağımsız çalışan bot belirleme sistemi

App'iniz, mobil ekosistemlerini neredeyse istila eden otomatik botlara karşı durmak zorunda.

Botlar sadece app'inizin iş modelini etkilemekle kalmıyor, aynı zamanda app içi kullanıcı deneyiminizi de sekteye uğratıyor. Gerçek oyuncular, bu tür programların insanüstü refleksleriyle baş edemediğinden yeniliyorlar. Ayrıca botlar, piyasaya sunulan özel ürünleri veya beklenen etkinlik biletlerini asıl müşteriler app'e erişemeden önce görüp hemen satın alıyorlar ve başka kanallarda satışa çıkarıyorlar. Dating app'lerindeki sahte profiller, kullanıcıları daha kimseyle eşleşemeden bıktırıyor.

Unbotify, app'inizi tehdit eden bot problemine tek ve güçlü bir cevaptır. Unbotify, machine learning teknikleriyle insan-cihaz etkileşimlerini baz alarak gerçek kullanıcı davranışı modelleri üretiyor ve her app'e özel bir çözüm sunuyor. App'inizin doğal akışını öğrenerek insanlarla botları ayırt ediyor ve botları denklemden çıkarıyor. Botları kurulum sonrasında belirledikten sonra istediğiniz şekilde durdurabiliyorsunuz; böylece bütçeniz belirlediğiniz gibi kalıyor ve app'iniz çok daha kullanıcı dostu hale geliyor.

Bot sahteciliği, app pazarlamacılarının yüzleşmesi gereken yeni bir sorun ve bu konuda erken davranmak, zarardan dönmeye çalışmaktan daha önemli.

Unbotify ile güvenilir bir bot koruması edinin

Adjust'ın kuruluşundan beri süregelen amacı, pazarlama yöneticilerini mobil reklam sahteciliği hakkında bilinçlendirmek oldu. Sahteciliklerle dolu dataset'ler, pazarlamacıların bütçelerini ayarlamalarında önemli bir rol oynuyor ve verilen kararları çok büyük ölçeklerde etkiliyor. Bütçeleri kurtaran sahtecilik önlemleri, app'inizi koruma mücadelesinde ilk cepheydi. Sonra mobil reklam sahteciliğinin sadece buzdağının görünen kısmı olduğu gerçeğiyle yüzleştik.

Ocak ayında Unbotify'ı bünyemize kattık. Böylece kurulumdan sonra meydana gelen sahteciliklerle olan savaşımızda teknolojik açıdan daha güçlüyüz.

Unbotify, Adjust'ın ya da başka bir attribution hizmetinin yanında kullanılabilen bağımsız bir üründür. Bu şu anlama geliyor: bot sahteciliğinden etkilenen şirketler, Unbotify'ı kullanmak için Adjust müşterisi olmak zorunda değil. Buna ek olarak, Adjust ve Unbotify bir arada çalıştığında kurulum öncesinde ve sonrasında meydana gelen sahtecilikler çok daha kolay belirlenebilir.

Bu problem ve çözüm hakkında daha fazla bilgi ya da bir demo almak için lütfen Adjust ile iletişime geçin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.