Product Hunt özelinde detaylı bir analiz aracı: When to Launch

Product API kullanılarak oluşturulan bu araç, girişiminizi Product Hunt'ta ne zaman piyasaya sürmeniz gerektiğini ve çok daha fazlasını size söylüyor.
Product Hunt özelinde detaylı bir analiz aracı: When to Launch

Product Hunt özelinde bir analiz aracı olan When to Launch girişiminizi ne zaman piyasaya sürmeniz gerektiğini size söylüyor. Product API kullanılarak oluşturulan bu araç, ürün trendlerini ve destek oylarını (upvote) analiz ediyor. Aynı zamanda kullanıcıların destek oyu vermek için hangi zamanlarda aktif olduğunu gösteren When to Launch, ürünlerinizi Product Hunt'ta piyasaya sürmek için doğru zamanlamayı seçmenize yardımcı oluyor. 

Bu aracın aynı zamanda Product Hunt'taki öne çıkan konuları kolayca takip etmenizi kolaylaştırdığını da belirtelim. Aynı şekilde koleksiyonları da kolayca analiz etmenizi sağlayan When to Launch, her bir ürünün erişimini sunarak rakip analizi yapmanızı da kolaylaştırıyor. 

Bunun yanı sıra When to Launch üzerinden 2019'un en iyi 10 aracını öğrenebilir, bu 10 aracın Product Hunt'ta yayınlandıktan sonra ne kadar ilgi gördüğünü gözlemleyebilirsiniz.

Aynı şekilde Product Hunt'ta son 90 gün içinde kaç ürünün piyasaya sürüldüğünü ve gün başına ne kadar destek oyu kullanıldığını görmeniz de mümkün. 

Günlük olarak destek oyu verilerini de değerlendirmenizi sağlayan When to Launch, product Hunt özelinde geliştirilen en detaylı analiz aracı olabilir. 

Konulara ve Koleksiyonlara dair verileri de kullanıcılarına sunan When to Launch, girişimcilerin en sevdiği ürünlerden biri olmaya aday. 

Ürünün geliştiricisi Vignesh Vaidyanathan tarafından ilk etapta yalnızca bir script olarak çalıştırılan araç, sağladığı verilerle Vaidyanathan'a ürününü Product Hunt'ta piyasaya sürebileceği optimal saatleri gösterdi. Bunun üzerine bu saatleri test eden Vaidyanathan, verimli sonuç aldı ve ardından arkadaşlarının ürünü test etmesini sağladı. 

Sonunda bu araca bir arayüz eklemeye karar veren geliştirici ekip, herkesin araçtan faydalanabilmesi için basit ve kullanışlı bir tasarım tercih etti. Şimdilik mütevazi bir yapıya sahip olan aracın işlevselliğinin ön planda olduğunu söylemek mümkün. 

İlerleyen dönemde araca ürünler için destekleyici oy ve kategori temelli yeni özellikler ekleneceğini de belirtelim. Bu arada ürünün henüz demo aşamasında olduğunu belirtmekte de fayda var. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.