YouTube 'dan Instagram'a video yüklemenin kolay yolu: YT to IG

Bir video aracı olan YT to IG, 60 saniye uzunluğundaki videoları Instagram'a kolayca aktarmanızı sağlıyor.
YouTube 'dan Instagram'a video yüklemenin kolay yolu: YT to IG

Bir video aracı olan YT to IG, 60 saniye uzunluğundaki videoları Instagram'a kolayca aktarmanızı sağlıyor. Instagram'a sığabilecek şekilde videoların kırpılmasını da mümkün kılan YT to IG, videoyu paylaşmadan önce önizleme yapabilmenize de müsade ediyor. Aynı şekilde videoyu Instagram'a göndermeden önce metin ekleyebileceğinizi de belirtelim. 

Bu basit ve tek bir amaca hizmet eden aracı kullanmak için sitesindeki alana paylaşmak istediğiniz YouTube videosunun linkini yapıştırmanız yeterli.Video linkini yapıştırdıktan sonra, Instagram'da paylaşmak istediğiniz kısmı kolayca seçebiliyorsunuz. Bu seçimi yapmak için sitenin içindeki video düzenleme aracından faydalanabiliyorsunuz. 

Bir sonraki adımda ise videoya metin ekleyebilmeniz mümkün. Metin eklemek için yine sitede yer alan düzenleme aracından faydalanabildiğinizi de belirtelim. Bu basit araç üzerinden video içeriklerinizin dikkat çekici kısımlarını Instagram'a kolayca aktarabilir ve YouTube videonuzun takipçileriniz tarafından daha fazla ilgi görmesini sağlayabilirsiniz.

Aracın ücretsiz versiyonunda hazırladığınız videolara sitenin logosu ekleniyor, ancak pro versiyona geçiş yaparak bu logoyu kaldırabilir ve videonuza kişiselleştirilmiş kapak fotoğrafları ekleyebilirsiniz. Sadece ana sayfada paylaşım yapmanızı sağlayan ücretsiz versiyonun aksine Pro versiyonu kullanarak Instagram Hikayeler'e de videolarınızı ekleyebilirsiniz. 

Güncelleme: Araç henüz aktif edilmedi, ilerleyen süreçte kullanıcılara açılacak. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.