Mac kullananlar için zaman kazandıran Netflix uygulaması: Clicker for Netflix

Clicker for Netflix, otomatik olarak bölüm tanıtımlarını atlama, bir sonraki bölümü otomatik olarak başlatma gibi birçok seçeneği sunuyor ve kullanıcının tarayıcı üzerinden Netflix izlerken kaybettiği kısa zamanlardan tasarruf etmesini sağlıyor. 
Mac kullananlar için zaman kazandıran Netflix uygulaması: Clicker for Netflix

macOS işletim sistemine sahip Mac'ler için Netflix izleme deneyiminden zaman kazandıran Clicker for Netflix uygulaması ile tanışın. Clicker for Netflix, otomatik olarak bölüm tanıtımlarını atlama, bir sonraki bölümü otomatik olarak başlatma gibi birçok seçeneği sunuyor ve kullanıcının tarayıcı üzerinden Netflix izlerken kaybettiği kısa zamanlardan tasarruf etmesini sağlıyor. 

Drew Koch isimli bir geliştirici tarafından hayata geçirilen Clicker for Netflix'i kullanmak için ilk olarak 5 doları gözden çıkarmak zorunda olduğunuzu belirtelim. Uygulama her ne kadar Mac kullanıcıları için ciddi bir kolaylık sağlasa da ülkemizdeki döviz kurunu düşündüğümüzde Clicker for Netflix'in bu paraya değip değmeyeceği bir muamma olarak kalıyor. Zira hem Netflix'e aylık abonelik için para ödemek hem de destekleyici başka bir uygulamaya ekstra para vermek, Türkiye için düşündüğümüzde çok da mantıklı gelmiyor. Ancak bunu sorun etmeyecekler için uygulamanın özelliklerinden bahsedelim.

Clicker for Netflix'in özellikleri

Clicker for Netflix, en son oynatılan videonuza otomatik olarak devam ediyor ve yapımların intro'sunu otomatik olarak atlıyor. Ayrıca, fragmanların otomatik olarak oynamasını da engelliyor. Bunları ve diğer birçok ayarı Clicker'ın ayrıntılı ayarlar arayüzünde istediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz.

Uygulama, Netflix Originals satırını kaldırıyor ve “Kim İzliyor” ekranını engelliyor ve içeriklerdeki "Intro'yu Atla" butonunu gizliyor. Ayrıca Touch Bar, oynatma düğmelerinizi, normal altyazı seçeneklerini ve önceden oynatılmış bir filme veya diziye anında erişmek gibi diğer kullanışlı kısayolları da içeriyor.

Netflix'te başka bir içeriğe hızlıca geçmek içinse Quick Switcher'ı kullanmak yeterli oluyor. Uygulama, pencereli modda kullanılabiliyor.

Başta da belirttiğimiz gibi Clicker for Netflix, her ne kadar kullanışlı olsa da Netflix zaten çoğu özelliği oldukça kolaylaştırılmış bir şekilde çıkarıyor. Bu yüzden herhangi bir uygulamaya 5 dolar vermek, çok da mantıklı bir seçenek gibi görünmüyor. Yine de uygulamayı satın almak ya da demo olarak denemek isteyenler bu link üzerinden Clicker for Netflix'e ulaşabilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.