LinkedIn'in yeni reaksiyon özelliği Türkiye'deki kullanıcılara açıldı

LinkedIn'in bir süredir herkese açılması beklenen Facebook benzeri İfadeler özelliğinin dünden itibaren Türkiye'deki kullanıcılara açık olduğunu gözlemledik. 
LinkedIn'in yeni reaksiyon özelliği Türkiye'deki kullanıcılara açıldı

Geçtiğimiz günlerde LinkedIn Haber Kaynağı'na Facebook benzeri ifadeler özelliğinin geleceğini belirtmiştik. Reaksiyon ismindeki bu yeni özelliğin iOS, Android ve web sürümlerinin önümüzdeki aylarda kademeli olarak dünyanın her yerinden kullanıcılara açılması bekleniyordu. Özelliğin dünden itibaren Türkiye'deki kullanıcılara açık olduğunu gözlemledik.

Artık Türkiye'deki LinkedIn kullanıcıları da Beğeni ifadesinin yanı sıra Kutla, Harika, Bilgi Verici ve Merak Uyandırıyor ifadelerini kullanabilecek. LinkedIn'in web sürümünde ve uygulamasında kullanılabilen bu özellik sayesinde LinkedIn kullancıları kendilerini daha özgürce ifade edebilecek. 

LinkedIn'in İçerik çeşitliliği bakımından zengin bir haber kaynağı akışına sahip olduğunu düşündüğümüzde, bu yeni reaksiyon özelliğinin sıkça kullanılabileceğini söylememiz mümkün. Örneğin terfi alan veya yeni bir işe başlayanlar için Kutla veya Harika reaksiyonları verilirken, konferans videoları ya da sunumlar için Bilgi Verici reaksiyonu tercih edilebilir. 

Facebook'tan farklı olarak platformunda olumsuz reaksiyonlara yer vermeyi tercih etmeyen LinkedIn'in, bu yeni özelliği motivasyon odağında kurguladığı açık. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.