Elektronik dosyalar üzerinden iş akışı oluşturan araç: Sheetgo

Sheetgo, elektronik dosyalardan faydalanarak bir iş akışı oluşturmanızı ve bu iş akışını otonom hale getirmenizi sağlıyor.
Elektronik dosyalar üzerinden iş akışı oluşturan araç: Sheetgo

Bulut temeli bir yazılım olan Sheetgo, elektronik dosyalardan faydalanarak bir iş akışı yaratmanızı ve bu iş akışınızı otonom hale getirmenizi sağlıyor. hali hazırda kullanmakta olduğunuz elektronik dosyaları Sheetgo'ya bağlayarak günlük iş akışları oluşturabiliyor, paylaşabiliyor ve onları kontrol edebiliyorsunuz. 

Veri akışının sıklığını otonom hale getirebilidiğiniz Sheetgo'da, bu akışı planlayabilmeniz de mümkün. Elektronik dosyalardaki verileri birleştirerek otomatik iş akışları oluşturabildiğiniz gibi, Sheetgo'nun otomatik güncellemelerini de aktif hale geitrebiliyorsunuz. Bu sayede birbrinden farklı dosyalar arasında veri alış verişi gerçekleşebiliyor. 

Sheetgo'nun öne çıkan özelliklerinden biri de veri ekleme. Özellikle topladığınız veriler zaman içinde değişiklik gösteriyorsa ve bu verileri takip etmenizi kolaylaştıracak bir araca ihtiyacınız varsa bu özelliğin tam size göre olduğunu söyleyebiliriz.

Bunun yanı sıra birden fazla dosyada yer alan verileri tek bir dosya sekmesinde bir araya getirmeniz de mümkün. Bu sayede binlerce veriyş tek bir noktadan kolayca yönetebiliyorsunuz. Sheetgo'nun Excel, Google Sheets, OpenOffice, CSV ve TSV formatlarını desteklediğini söylemekte de fayda var. Aynı şekilde Sheetgo, Google Drive ile tamamen entegre olabiliyor. 

Farklı dosyalardaki verileri taşımak ya da bir birine bağlamak istediğinizde, Sheetgo'nun filtre özelliğinden faydalanmanız da mümkün. Bu sayede dosya içinde sadece ihtiyacınız olan verileri taşıyabilir ve geri kalan detaylarla uğraşmak zorunda kalmayabilirsiniz. 

Sheetgo'nun web platformu üzerinden ekip arkadaşlarınızla birlikte çalışma olanağınız olduğunu da belirtelim. Bu sayede dosya ve veri yönetimini ekipçe tek bir noktada yapmanız da mümkün. Ayrıca şirketin envanter takibi, gelir beyanı gibi farklı dosya türleri için hazırladığı şablon dosyaları kullanarak daha verimli ve hızlı bir şekilde çalışabilirsiniz.

Son olarak Sheetgo'nun Google Dokümanlar eklentisi sayesinde Google Dokümanlarda yer alan dosyalar üzerinden bağlantılar oluşturabileceğinizi de ekleyelim. Aynı şekilde bu bağlantıları düzenleyebilir, silebilir ya da güncelleyebilirsiniz. Bu sayede dosyayı açtıktan sonra tüm bağlantılarınızı görebileceğiniz gibi, her bağlantınızın hangi iş akışıyla bağlantılı olduğunu da kolayca görüntüleyebilirsiniz.

Sheetgo'nun müşterileri arasında Uber, Spotify ve Crate&Barrel dahil olmak üzere 500 binden fazla müşterisi bulunuyor. Girişimin ücretsiz paketinin yanı sıra aylık 19 dolara Advanced ve aylık 39 dolar Profesyonel paketleri mevcut. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.