Hepsiburada “WhatsApp Business” üzerinden müşteri hizmetleri uygulamasını başlattı

Hepsiburada'nın WhatsApp hattı, 08.00 – 24.00 saatleri arasında 0850 252 40 00 numarasından hizmet veriyor.
Hepsiburada “WhatsApp Business” üzerinden müşteri hizmetleri uygulamasını başlattı

E-ticaret sektörünün önde gelen firması Hepsiburada, müşteri hizmetleri operasyonunu bir üst seviyeye taşımaya karar verdi. “WhatsApp Business” üzerinden müşteri hizmetleri uygulamasını başlatan şirket, sunduğu bu yenilikçi hizmetle birlikte müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Hepsiburada'nın WhatsApp hattı, 08.00 – 24.00 saatleri arasında 0850 252 40 00 numarasından hizmet veriyor. Böylece müşteriler şikayetlerini ya da geri bildirimlerini bir panel üzerinden yönetmek ya da yorumlarda dile getirmek yerine her an ve her ortamda anlık bir hizmet alabiliyor. 

 Hepsiburada Müşteri Deneyimi Direktörü Göksu Tugay bu yeni servisle ilgi yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi: 

Türkiye’de dijital dönüşümün öncüsü Hepsiburada olarak müşterilerimizi daima işimizin odak noktasında tutuyoruz. Müşterilerimize bir yandan ürün çeşitliliğimiz ve teknolojik alt yapımızla kolay ve pratik alışveriş imkânı sunarken, öte yandan da onların alışveriş deneyimlerini sürekli iyileştirmeyi sürdürüyoruz. Bu kapsamda müşterilerimize sunduğumuz self-servis seçeneklerini çoğaltarak onlara hem daha kısa zamanda hem daha hızlı hem de kullanmayı en fazla tercih ettikleri yöntemle bize ulaşmalarına olanak tanıyoruz. Buradan yola çıkarak Türkiye’de e-ticarette bir ilk olan WhatsApp üzerinden müşteri hizmetleri servisimizi başlattık. Müşterilerimiz artık istedikleri ortamda, kolayca bize ulaşarak çözüm ya da yanıt bekledikleri noktalarda hizmet alabilecek.

Verilen hizmetin anlık olması müşterilere özellikle ofis veya toplu taşıma gibi telefonla konuşmanın zor olabileceği yerlerde destek verilebilmesini sağlıyor. Müşteriler hali hazırda gündelik olarak kullandıkları WhatsApp uygulaması üzerinden yazışarak müşteri hizmetleriyle kolayca iletişime geçebiliyor. 

WhatsApp Business üzerinden Hepsiburada Müşteri Hizmetleri ekibine ulaşan kullanıcılar, tüm satış öncesi ve sonrası desteği bu hattan alabiliyor. Hepsiburada’nın sunduğu bu yeni hizmet sayesinde interaktif yazışma ile müşteri kayıtlarına daha hızlı ulaşılabiliyor ve uygulamanın sunduğu fotoğraf paylaşımı hizmetinden de yararlanılabiliyor.

Hepsiburada’nın Müşteri Hizmetlerine WhatsApp'ta nasıl ulaşırsınız? 

Hepsiburada'nın Müşteri Hizmetleri'ne WhatsApp üzerinden ulaşabilmek için telefonunuza 0850 252 40 00 numaralı hattı kaydedin. Ardından WhatsApp uygulamasını açarak bu numaraya istediğiniz konuyla ilgili yazmaya başlayabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.