Carrot Weather: Olağanüstü özelliklere sahip hava durumu uygulaması

Carrot Weather, alıştığımız hava durumu uygulamalarının ötesinde artırılmış gerçeklik ve oyunlaştırma gibi özellikler sunuyor.
Carrot Weather: Olağanüstü özelliklere sahip hava durumu uygulaması

Artırılmış gerçeklik gibi alıştığımız hava durumu uygulamalarının ötesinde özellikler sunan Carrot Weather, anlık, saatlik ve günlük hava tahminlerini kullanıcılarıyla paylaşıyor. Hava durumu konusunda kişisel bir asistan işlevi gören Carrot Birbirinden farklı karakter seçeneğine sahip olduğunu belirtelim. 

Bu sayede Carrot, sizinle iletişim kurarken mizahi bir dil ile konuşabiliyor ya da hava durumunu ilgi çekici animasyonlarla bildirebiliyor. Hatta isterseniz Carrot'ın karakterini beğeninize göre kişiselleştirmeniz de mümkün. 

Bunun yanı sıra Carrot'ın ödüllü Apple Watch uygulaması, havayı saatiniz üzerinden hızlıca kontrol etmenizi sağlıyor. ARKit kullanarak ise Carrot'ın artırılmış gerçeklik özelliklerinden faydalanabiliyorsunuz.

Carrot'ın kişiselleştirilebilir widgetları, hava tahminlerini telefonunuzun ana sayfasına da taşımanısız sağlarken, uydu ve radarı kapsayan hava durumu haritaları sayesinde yaklaşan fırtınaları öncesinden görebiliyorsunuz. 

Uygulamanın oyunlaştırma odağında değişik özellikleri de dikkat çekiyor. Gizli Konumlar özelliğiyle ipuçlarını takip ederek dünya haritası üzerinde Piramitler ya da Çernobil gibi gizlilik konumları bulabiliyorsunuz. Aynı zamanda farklı hava durumlarını deneyimleyerek, dünyanın farklı yerlerine seyahat ederek ve uygulamanın farklı özelliklerini kullanarak uygulama içinde belli başarılar elde etmeniz de mümkün. 

Bir hava durumu uygulamasında olmasını beklemeyeceğiniz diğer bir dikkat çeken özellik ise Zaman Makinesi. Uygulama üzerinden herhangi bir konumun 70 yıl önceki hava durumunu kolayca görüntüleyebiliyorsunuz. 

Eğer uygulamanın Premium Club üyeliğini alırsanız, yaklaşmakta olan şiddetli hava koşullarına dair bildirimler alabiliyor veya bir sonraki günün hava durumu özetinden haberdar olabiliyorsunuz.

Aynı şekilde üyelik kapsamında farklı veri kaynaklarından faydalanabileceğinizi de ekleyelim. Dark Sky, Weather Channel ve AccuWeather gibi kaynaklar arasında geçiş yaparak hava durumu tahminini kesinleştirebiliyorsunuz.  

Carrot Weather minimal ve tek bir işleve odaklanmış uygulamalara kıyasla, karşımıza beklenmedik özelliklerle çıkmayı tercih ediyor. Bu da sıradan hava durumu uygulamaları karşısında rekabet olasını yükseltirken, Carrot'ın konumunu güçlendiriyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.