Müzikle desteklenmiş kısa videolar için sosyal platform: Groovo

Tamamen ücretsiz olarak mobil cihazınıza indirebileceğiniz Groovo'yu iOS kullanıcıları da Android kullanıcıları da kendi uygulama marketlerinden edinebiliyor.
Müzikle desteklenmiş kısa videolar için sosyal platform: Groovo

Fotoğrafları ve videoları, kullanışlı efektlerle ve sevdiğiniz şarkılarla süslemek istiyorsanız genellikle birden çok uygulama kullanmanız gerekebiliyor. Ancak Groovo, hem efektleri hem de şarkıları kendi platformunda bir araya getirerek kullanıcılara kolaylık sağlıyor. 

Tamamen ücretsiz olarak mobil cihazınıza indirebileceğiniz Groovo'yu iOS kullanıcıları da Android kullanıcıları da kendi uygulama marketlerinden edinebiliyor. Uygulamayı indirdikten sonra Facebook ya da Google hesabınızla giriş yapıp kendi profilinizi oluşturabiliyorsunuz.

Platformda bir video oluşturmak için ister Groovo'nun kendi datasını kullanabiliyor, isterseniz kendi videonuzu kullanabiliyorsunuz. Akabinde Groovo'da bulunan şarkılardan uygun olanı videoya entegre edebiliyor ve istediğiniz değişiklikleri yapabiliyorsunuz. 

Görseli ve müziği ayarladıktan sonra ister dinamik, isterseniz statik efektlerden birini ya da aynı anda ikisini de videonuza ekleyebiliyorsunuz. Oluşturduğunuz video otomatik olarak Groovo'daki herkesle paylaşılıyor. Ancak videoyu Instagram, Snapchat gibi platformlarda da paylaşabildiğiniz gibi fotoğraf galerinize de kaydedebiliyorsunuz. Ayrıca fotoğrafları ya da gifleri Groovo'nun kendi arama çubuğunu kullanarak da arayabiliyorsunuz. Videolara etiket ya da ekstra minik gifler ekleyebiliyor, isterseniz videoya yazı da yazabiliyorsunuz. 

Hem sosyal platform hem de video düzenleme ve oluşturma olan Groovo'yu iOS cihazlarınız için App Store'dan, Android cihazlarınız için Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.