Coinbase, kripto para banka kartı Coinbase Card'ı tanıttı

Temassız veya PIN girerek ödeme seçeneklerine sahip olan Coinbase Card ile ATM'den para çekmeniz de mümkün.
Coinbase, kripto para banka kartı Coinbase Card'ı tanıttı

Coinbase, bu hafta Visa tabanlı banka kartı Coinbase Card'ı tanıttı. Dünyanın her yerinde kripto para ödemeleri yapmanızı kolaylaştıran bu kart, kripto paraları fiziksel dünyada da kolayca harcanabilir para birimlerine dönüştürüyor. 

Milyonlaca konumda geçerli olan Coinbase Card, temassız veya PIN girerek ödeme seçeneklerine de sahip. Aynı şekilde Coinbase Card ile ATM'den para çekmeniz de mümkün. Coinbase, sitesinde kartın dünya çapında güvenlik standartlarına sahip olduğunu belirtiyor. Kartın kullandığı güvenlik önlemleri arasında iki aşamalı doğrulama ve anlık kart dondurma gibi birçok özellike yer alıyor. 

Kripto cüzdanınızı ekleyebilmeniz için Coinbase Card'ın uygulaması da bulunuyor. Böylece uygulama üzerinden ödemelerinizde kullancağını kripto para birimleri arasında kolayca seçim yapabiliyorsunuz. Bitcoin ve etherium gibi para birimleri arasındaki geçişler sadece birkaç dakikanızı alıyor. 

Yine uygulama üzerinden harcama geçmişinizi ve para aktarma makbuzlarınızı görüntüleyebiliyorsunuz. Anlık bildirimler alabildiğiniz uygulamayı harcamalarınızı kontrol etmek için kullanmanız mümkün. iOS ve Android kullanıcıları uygulama mağazaları üzerinden Coinbase Card'ın uygulamasına erişebilir. Ancak uygulama henüz ülkemize açılmış değil. Aynı şekilde kripto para birimlerinin şu an için sadece dolar, euro ve pound para birimlerine çevrilebildiğine de ekleyelim. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.