Webrazzi Dijital 2019'un konferans programı belli oldu

Konferansımızın tüm konuşmacılarını geçtiğimiz haftalarda sizlerle paylaşmıştık. Webrazzi Dijital 2019'un konferans programı da belli oldu.
Webrazzi Dijital 2019'un konferans programı belli oldu

Webrazzi’nin 2019’daki ikinci konferansı olan Webrazzi Dijital 2019, 17 Nisan Çarşamba günü, Raffles İstanbul’da gerçekleşiyor. Konferansımızın tüm konuşmacılarını geçtiğimiz haftalarda sizlerle paylaşmıştık. Webrazzi Dijital 2019'un konferans programı da belli oldu.

Dijitale dair merak edilen birçok konuyu ele alacağımız konferansımızda, online TV'ler, markaların YouTube'da yapması gerekenler, mobil oyunların yükselişinin markalara olan etkileri, yapay zeka ve tüketici davranışları arasındaki ilişki, içerik pazarlaması, yeni tüketici yolculuğu ve kişisel planlama ile teknoloji ve hikaye anlatımı gibi konular gündemimizde olacak. 

Dilerseniz konferans programına ve tüm konuşmacılara buradan göz atabilirsiniz. Gün boyu sürecek olan Webrazzi Dijital 2019‘a dijital sektörde yer alan ya da almak isteyen herkesi bekliyoruz. Konferansımıza katılım gösterip sahnedeki bilgi verici sunumları izleyebilir, kahve molalarında sektördeki isimlerle tanışıp iş ağınızı genişletebilirsiniz. 

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsor

Altın Sponsor

Gümüş Sponsor

Destekleyenler

  

Medya Sponsorları

    

Diğer yandan hemen aşağıda ‘Webrazzi konferanslarına katılmanın en kolay ve en uygun yolu‘ olarak tarif edebileceğimiz Webrazzi Pass hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca 2019 konferans takvimimize de göz atabilirsiniz. Herhangi bir soru ya da görüşünüzü bizimle paylaşmak içinse [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Webrazzi Konferans Takvimi 2019

17 Nisan Webrazzi Dijital 2019 Raffles Istanbul, 23 Ekim Webrazzi Summit 2019, 11 Kasım Webrazzi Developer 2019 Raffles Istanbul, 11 Aralık Webrazzi Fintech 2019 Raffles Istanbul.

Webrazzi Pass, Webrazzi’nin 2019’daki tüm konferanslarına giriş hakkı sağlıyor!

Yıl içindeki tüm konferanslarımıza katılım hakkı sağlayan Webrazzi Pass, aynı zamanda büyük bir fiyat avantajı da sunuyor. Dilerseniz havale dilerseniz de online olarak kredi kartınızla ödeme yapabileceğiniz Webrazzi Pass’e 1 ya da 2 kişilik alımlar için 3.250 TL, 3 ve üzeri adetler içinse birim fiyatı 2.950 TL’den sahip olabilirsiniz.

17 Nisan Çarşamba günü görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.