Köpek maması kutu aboneliği girişimi Barkyn 1.7 milyon euro yatırım aldı

Portekiz merkezli faaliyet gösteren ve kutu abonelik modeli ile müşterilerine köpek maması gönderen e-ticaret girişimi Barkyn, 1.7 milyon euro yatırım aldı.
Köpek maması kutu aboneliği girişimi Barkyn 1.7 milyon euro yatırım aldı

Barkyn, aylık kutu abonelik modeliyle çalışan bir e-ticaret girişimi. Müşterilerine, köpekleri için aylık olarak köpek maması, köpek atıştırmalıkları ve isteğe bağlı olarak köpeklere özel oyuncuklar gönderen Barkyn, ilk tohum yatırımını almayı başardı.

Porto merkezli girişim Barkyn, Indico Capital Partners'ın önderliğinde All Iron Ventures, Shilling Capital Partners ve 7 Graus'ın da aralarında bulunduğu yatırımcılardan 1.7 milyon euro yatırım aldı. Eskiden Rocket Internet, Farfetch ve Prozis gibi firmalarda çalışan kurucuları olan Barkyn, müşterilerine aylık 25 euro ile 45 euro arasında değişen fiyatlarla köpek mamaları paketleri sunuyor. 

Her ay 40 ton kadar köpek mamasını üyelerine göndermeyi başaran Barkyn, köpeklere yönelik olarak gönderdiği mama hizmetinin yanında, veterinirlere de hizmet sunuyor. Ayrıca Barkyn bünyesinde ayrı bir e-ticaret platformu da var, sadece kutu abonelik sistemiyle değil, bağımsız olarak tek seferlik köpeğinize yönelik farklı ürünler, ödül mamaları da alabilemeniz mümkün hale getirilmiş.

Ocak 2017'de kurulan Barkyn, sadece Portekiz'de değil; İspanya ve İtalya'da da operasyonlarını sürdürüyor. Barkyn'in gelen yatırımı diğer Avrupa ülkelerine genişleme hedefine yönelik olarak kullanması bekleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.