Ücretsiz, hareketli SVG ikon galerisi

Projeleriniz için ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz oldukça şık bir hareketli ikon galerisi.
Ücretsiz, hareketli SVG ikon galerisi

İnternet dünyasının ücretsiz çalışmaları çok sevdiği tartışılmaz bir gerçek. Dünyanın dört bir yanında her gün birileri ücretsiz bir iş geliştiriyor ve bunu insanlığın kullanımına sunuyor. Ürettiğiniz tek satır kod, ikon veya devasa bir sistem olsun hiç önemi değil. Asıl önemli olan bir şeyler üretmenize sizi iten şey bunu ücretsiz olarak sunmanız. 

Üreticiler özellikle ücretsiz sundukları işlerinde kendileri de bir şeyler öğreniyor ve dahası bilinirlik sağlıyor. Bu da işin kazan-kazan tarafını oluşturuyor. 

Bugün sizlerle ücretsiz ve hareketli bir SVG ikon galerisi olan Potlab Icons projesini paylaşmak istiyorum. Potlab Icons, Suresh Sakthivel tarafından geliştirilmiş bir ikon galerisi. Diğer galerilerden ayrılan özelliği ise dilediğiniz ikona ait dosyayı indirip rengi, kalınlığı veya büyüklüğünü değişitirip projenizde kullanabiliyor olmanız. Ücretsiz olarak kişisel ve ticari kullanıma açık olan bu galeride şu anda 50 adet hareketli ikon bulunuyor. 

İkonlar içerisinde hemen her projede ihtiyaç duyulan bir çok farklı çalışma bulunuyor. Profesyonel bir yazılımcı değilseniz bile dosyalarda çok rahat bir şekilde düzenlemeler yaparak projenizi farklılaştırabilirsiniz. Kod bilginiz varsa çok daha fazla özelleştirme şasına sahip olduğunuz da bir gerçek. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.