Behzat Ç. BluTV ile ekranlara geri mi dönüyor?

BluTV dün paylaştığı Tweet ile Behzat Ç. hayranlarını ümitlendirdi.  Behzat Ç.'nin eski bölümlerinde kısa bir kesiti resmi hesabında paylaşan BluTV, takipçilerine "Ankara'ya dönmeyeli ne kadar oldu?" diye sordu.
Behzat Ç. BluTV ile ekranlara geri mi dönüyor?

BluTV dün paylaştığı Tweet ile Behzat Ç. hayranlarını ümitlendirdi.  Behzat Ç.'nin eski bölümlerinde kısa bir kesiti resmi hesabında paylaşan BluTV, takipçilerine "Ankara'ya dönmeyeli ne kadar oldu?" diye sordu. Bu paylaşımla birlikte, bir süredir  adı Netflix ile anılan efsane yapımın yeniden BluTV ile ekranlara dönmesi konuşulmaya başlandı.

Blu TV'nin #BehzatÇ hashtagli bu paylaşımı üzerine heyecanlanan Behzat Ç. hayranları yorumlarda yeni bölümlerin gelip gelmeyeceğini tartışmaya başladı. Bazı kullanıcılar yeni sezonunun BluTV'ye gelmeyeceğini dile getirirken, Blu TV yeni sezonun başlayabileceğini ima etti.

Bu yorumun üzerine heyecanlanan kullanıcılar, BluTV'ye dizinin yeni sezonu ile ilgili sorular sormaya başladı. Sorulara cevap verirken fazla detaya girmeyen BluTV bize kalırsa yeni bir Behzat Ç. sezonunun sinyalini verdi.

BluTV'nin paylaşımı ve yeni sezona dair olumlu yaklaşımı üzerine kullanıcılar Netflix'i kapatıp BluTV'ye geçeceklerini de ifade etti.

Hatta Behzat Ç. paylaşımıyla birlikte Leyla ve Mecnun hayranları da Blu TV'de dizinin devamını görmek istediklerini dile getirdi.

Şimdilik Behzat Ç'nin Blu TV'ye eski sezonlarıyla mı yoksa yepyeni bir sezonla mı geleceği henüz bilinmiyor. Ancak Blu TV'nin Behzat Ç'yi yeni bir sezon ile bir kez daha ekranlara getirmesi, beklenmedik finalleriyle seyircilerin içinde ukte kalan yapımların da yeniden canlanmasında rol oynayabilir. Ne de olsa Blu TV için hali hazırda sağlam bir hayran kitlesi olan yapımları yeniden gündeme getirmek, tanınmamış yapımları öne çıkarmaya çalışmaktan çok daha kolay olacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.