HandyCafe ile MenaPay anlaşması sonrasında, 20 bin internet cafe ek gelir elde edebilecek

HandyCafe ile MenaPay anlaşması sonrasında, 20 bin internet cafe ek gelir elde edebilecek

Geçtiğimiz hafta sizlerle, 15 Mart’ta IEO sürecini başlatan MenaPay'in, Çinli kripto borsalarından 60.com üzerindeki günlük 50 bin MenaPay token rezervini satışa açılması ile birlikte tam 1,5 dakika içinde bitirdiği haberini paylaşmıştık. MenaPay tarafındaki yenilikler bununla da sınırlı kalmıyor. Şirket şimdi de internet kafe yazılımı şirketi HandyCafe ile anlaştığını duyurdu.

Orta Doğu'da bulunan 20 bin internet kafe, bölgedeki en yaygın internet kafe yazılımı şirketi olan HandyCafe ile yapılan anlaşma sonrasında, MenaCash satarak ek gelir elde edebilecek. Anlaşma ile birlikte kullanıcılar, MenaPay uygulamasına yükleme yapmak için kendilerine en yakın internet kafeyi harita üzerinden bulabiliyorlar. HandyCafe CEO’su Atilla Yurtseven'in açıklamalarına göre internet kafeler normalde saatlik ücret ile bilgisayar kullanım hizmeti üzerinden gelir kaynağı elde ederken, MenaPay’in top-up bayisi olarak, ek bir gelir modeli eklemiş olacaklar. Bunun haricinde, uygulama üzerinden MenaPay müşterilerine de ulaşabilme imkanı sağlayacaklar. Ayrıca, daha önce hiç internet kafede bulunmamış olan kullanıcılar HandyCafe ile tanışacaklar.

Anlaşmanın en önemli yanlarından birinin internet kafelerin, MenaPay Arayüzü’nden satışlarını, gelirlerini ve diğer verileri kolay bir şekilde raporlayabilecek de olmaları demek mümkün.

2003 senesinde faaliyet göstermeye başlayan ve tamamen ücretsiz bir hizmet sunan HandyCafe, bugün 150’yi aşkın ülkede, 80 binden fazla internet kafede kullanılıyor. Yazılım kullanmak için işletmelerin sadece programı bilgisayarlarına kurmaları yeterli oluyor. Özellikle Orta Doğu ülkelerinde yaygın olarak kullanılan HandyCafe, ilk çıktığı günden beri Endonezya, Malezya, Cezayir gibi ülkelerde de kullanılıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.