Enuygun.com’un uluslararası markası Wingie’ye Rusça dil seçeneği eklendi

Bir süredir Almanca, İngilizce, Arapça ve İspanyolca dillerinde hizmet veren Wingie'ye şimdi de Rusça dil seçeneği eklendi.
Enuygun.com’un uluslararası markası Wingie’ye Rusça dil seçeneği eklendi

Türkiye’nin popüler online uçak bileti sitelerinden biri olan Enuygun.com, bir süredir Wingie markasıyla globalde de hizmet veriyor.

Bir süredir Almanca, İngilizce, Arapça ve İspanyolca dillerinde hizmet veren Wingie'ye şimdi de Rusça dil seçeneği eklendi. “ru.wingie.com”, Rusça konuşulan ülkelerdeki kullanıcıların, farklı uçuş seçeneklerini karşılaştırarak kendileri için en uygun bileti kolayca satın almalarına yardımcı olacak. Rusça konuşulan ülkelerdeki nüfusu göz önüne aldığımızda ise bunun Wingie'ye olumlu olarak geri döneceğini söylemek mümkün duruyor.

Enuygun.com CEO’su Çağlar Erol, Wingie’nin Almanca, İngilizce, İspanyolca, Arapça dil seçeneklerinin yanı sıra Rusça dil seçeneğini de ekleyerek uluslararası bir marka olma yolunda ilerlediğini belirtti. Erol ayrıca, Türkiye’de Enuygun.com ile başladıkları seyahat sitesi yolculuğunu, Wingie markasıyla dünyanın farklı ülkelerinde de sürdürdüklerini; Almanca, İngilizce, İspanyolca ve Arapça seçeneklerinden sonra Wingie’ye Rusça dil seçeneğini de eklediklerini söyledi. Çağlar Erol, hedeflerinin bir Türk markası olarak 2028'e kadar dünyanın en büyük 5 online seyahat şirketi arasına girmek olduğunu da sözlerine ekledi.

Bilmeyenler için yeniden bir hatırlatma yapalım. Enuygun.com, kullanıcıların binin üzerinde havayolu şirketi arasından kendileri için en uygun uçak biletlerini, tarifeleri, hizmetleri, servisleri kolayca bulup kıyaslamasını ve kendisi için en uygun olan uçak biletini hızlı bir şekilde satın almasını sağlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.